Αθλητισμός

Παρών το «Kinesis-Gym» στην εκδήλωση «Zumbathon»

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22.5.16 με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Ζούμπαθον, δηλαδή Ζούμπα+Μαραθώνιος. Tο Zumbathon είναι μια φιλανθρωπική εκδήλωση, που όλο το ποσό από την πώληση των εισιτηρίων διατίθεται σε άτομα που έχουν ανάγκη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του συλλόγου «Αρωγή+12», που είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος συμπαράστασης σε άτομα με προβλήματα εθισμού.

«Το «Kinesis-Gym» δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την προσπάθεια ,καθώς πάντα η συμμετοχή και η ευαισθητοποίηση όλων των μελών μας σε τέτοιες εκδηλώσεις είναι μεγάλη», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, που συνεχίζει και καταλήγει ως εξής:
«…Η πιστοποιημένη «Zumba instructor» του γυμναστηρίου μας Μπάρμπορα Κοσμίδου μαζί με την ομάδα της «Zumba–Kinesis» χόρεψαν για καλό σκοπό μαζί με άλλους 15 instructors για δύο ώρες. Το κέφι και ο ενθουσιασμός όλων έφτασε στα ύψη.

Το Kinesis-Gym δεσμεύεται να συνεχίσει να ενισχύει την φιλανθρωπική συνείδηση, να αναπτύξει την συνεργασία , να προωθήσει την κοινωνική υπόσταση του χορού και να προωθήσει τον χορό γενικώς ως ένα είδος δημιουργίας και εναλλακτικής άσκησης».

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]