Αθλητισμός

«Παρών» ΓΑΣΚ στην «Δωδωναία» συνάντηση ηλικιακών κατηγοριών

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η ένατη Δωδωναία πανελλήνια συνάντηση «ακαδημιών» στίβου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21.3.15 στα Ιωάννινα με διοργανωτή την ΕΚΑ Δωδώνη. Πάνω από 600 ήταν οι αθλητές που έλαβαν μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή στίβου, που διοργανώνεται σε όλη την Ελλάδα για μικρούς αθλητές και αθλήτριες, ενώ και οι κερκίδες του σταδίου των Ζωσιμάδων ήταν κατάμεστες από τους γονείς και τους φίλους του αθλητισμού, που είχαν την ευκαιρία να χαρούν ένα εξαιρετικό αθλητικό γεγονός.
Οι καλές καιρικές συνθήκες και το υψηλό επίπεδο συναγωνισμού βοήθησαν σημαντικά στο να σημειωθούν και πολύ καλές επιδόσεις στα περισσότερα από τα αγωνίσματα του προγράμματος.
Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς εκπροσωπήθηκε στους αγώνες από την 11χρονη Στέλλα Παρασκευά, η οποία κατέλαβε και την πρώτη θέση, με χαρακτηριστική μάλιστα άνεση, στα 600 μ της κατηγορίας παγκορασίδων με επίδοση 2′.01”24, επιβεβαιώνοντας το εξαιρετικό ταλέντο της.
Αξίζει να σημειωθεί οτι η επίδοση της αθλήτριας του ΓΑΣ Κιλκίς, που γυμνάζεται με τον Κώστα Μιναρετζή, ήταν κατά πολύ καλύτερη και από την επίδοση του πρώτου νικητή στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία των παμπαίδων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]