Αθλητισμός

«Παρών» του Αριστοτέλη Κιλκίς σε χειμερινή κατασκήνωση καράτε

Σε σημαντική πανελλήνια χειμερινή κατασκήνωση καράτε, στα Χάνια του Πηλίου το σαββατοκύριακο 31.1.14 και 1.2.15, έλαβε μέρος με τέσσερα στελέχη του ο Αριστοτέλης Κιλκίς.
Ειδικότερα, έλαβαν μέρος οι Συμεών Καβουρματσίδης, Δημήτρης Μπλουντάι, Βαλάντης Ασλανίδης και Μπέλλα Ανδρεανίδου που ακολούθησαν, μαζί με τους συναθλητές τους από όλη την χώρα ένα «σκληρό» προπονητικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών τεχνικών Γεωργίου Κοσμίδη (και προέδρου της ομοσπονδίας) από τον Βόλο και Οτάριο Μελικιάδη από το Κιλκίς.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπονήσεις τρεις φορές την ημέρα σε τεχνική (κιχόνι κάτα), αγωνιστική τεχνική (κουμίτε), και διαδοχικούς αγώνες πλήρους επαφής σε εξαντλητικό ρυθμό.
Την δεύτερη ημέρα διενεργήθηκαν και εξετάσεις γιά την μαύρη ζώνη, στις οποίες ο υποψήφιος του Αριστοτέλη Συμεών Καβουρματσίδης υποβλήθηκε με εξαιρετική επιτυχία.

Ο Αριστοτέλης σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις
Ο Αριστοτέλης Κιλκίς θα έχει εκπροσώπηση στις δύο κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις του 2015.
Ετσι, την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17.4.15 θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σιν κυόκουσιν καράτε, οι Αριστοτέλης Μελικιάδης και Μπέλλα Ανδρεανίδου.
Εξ άλλου, ο πρώτος θα συμμετάσχει στο παγκόσμο πρωτάθλημα του αθλήματος, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο Τόκυο από την Παρασκευή 30.10 έως και την Κυριακή 1.11.15.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα