Γενικά

Κτίριο 2ου ΕΠΑΛ: Παρεμβάσεις υποσχέθηκε η δημοτική αρχή Κιλκίς

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣΣε συμβολικό αποκλεισμό του δημαρχείου Κιλκίς επί μία ώρα προχώρησαν την Τετάρτη 14.12.16 οι μαθητές του 2ου επαγγελματικού λυκείου (ΕΠΑΛ) Κιλκίς στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους με αφορμή το θέμα της στατικής ανεπαρκείας εγκαταστάσεων του σχολείου τους.

Με τους μαθητες είχε συζήτηση ο δήμαρχος Δημήτρης Σισμανίδης ο οποίος χαρακτήρισε ως δίκαιο τον αγώνα τους, εξέφρασε την υποστήριξή του στο αίτημά τους γιά άμεση εξεύρεση λύσης και υποσχέθηκε παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής προς αυτήν την κατεύθυνση και προς πάντα αρμόδιο φορέα.
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς διά του αναπληρωτού διευθυντού Αναστασίου Μαυρέα, διατύπωσε δύο εναλλατικές προτάσεις άμεσης αντιμετώπισης του ανακύψαντος προβλήματος.

Η μία αφορά στην κατάλληλη διαμόρφωση των «επικινδύνων» χώρων του κτιρίου γιά την απρόσκοπτη λειτουργία των εργαστηρίων, ενώ η δεύτερη προβλέπει χρηση εγκαταστάσεων του ΟΓΕΚΑ «Δήμητρα» η αλλιώς πρώην ΚΕΓΕ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]