Γενικά

Αισθητική αναβάθμιση στον κόμβο Ζαχαράτου Ξηρόβρυσης

Μια όμορφη αισθητική νότα έδωσαν στον ισόπεδο κόμβο Ζαχαράτου – Ξηρόβρυσης τα στελέχη της επίλεκτης ομάδας ειδικών αποστολών (Ε.Ο.Ε.Α.) τα οποία συνεργάζονται στενά σε εθελοντική βάση με την αντιδημαρχία πολιτικής προστασίας και διαχείρισης πρασίνου Κιλκίς.

Στις διαχωριστικές νησίδες του κόμβου έφτιαξαν μικρούς βραχόκηπους και ολοκλήρωσαν τη σύνθεση φυτεύοντας λουλούδια εποχής. Παράλληλα τα στελέχη της επίλεκτης ομάδας ειδικών αποστολών προχώρησαν και σε μερική αποψίλωση του λόφου Αγίου Γεωργίου.
ΖΑΧΑΡΑΤΟ
«Η αντιδημαρχία πολιτικής προστασίας και πρασίνου Κιλκίς εξαίρει την γόνιμη συνεργασία με την επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών και την επικεφαλής της, δημοτική σύμβουλο Μαρία Μωυσίδου και ευχαριστεί την Ε.Ο.Ε.Α. για τις καίριες παρεμβάσεις της οι οποίες έχουν τη σφραγίδα του εθελοντισμού και εκπέμπουν θετικά μηνύματα δημιουργικότητας και συνεισφοράς στον τόπο μας και στην κοινωνία».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]