Αθλητισμός

Παραχωρήθηκε ο Γ.Κυπραίος ενώ ήρθε ο Ν.Τάτσης στον ΓΑΣΚ

Την απόκτηση του διεθνούς χειροσφαιριστή Νίκου Τάτση ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Κιλκίς.
Ο 23χρονος αριστερόχειρος πλάγιος αγωνιζόταν πέρυσι στον Φοίβο Συκεών Θεσσαλονίκης, ενώ το 2011 είχε αναδειχθεί κυπελλούχος Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Την τριετία 2011-2013 υπήρξε βασικό στέλεχος της εθνικής ελπίδων (νέων ανδρών).
Στην δύναμη του ΓΑΣΚ επανεντάχθηκε ο τερματοφύλακας Κώστας Κοτανίδης, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίσθηκε με τον Αέροπο Εδέσσης.
Πρόβλημα ανέκυψε με τον Φώτη Τζιώκα, καθώς λόγοι ανωτέρας βίας ενδέχεται να ορθώσουν ανυπέρβλητο εμπόδιο στην κανονική συμμετοχή του στις δραστηριότητες της ομάδα του Κιλκίς, στην οποία συνεχίζει να ανήκει.
Στον αντίποδα, παραχωρήθηκαν με ελευθέρα μετεγγραφή ο διεθνής πλάγιος Ακης Κυπραίος στον Διομήδη Αργους και ο τερματοφύλακας Θόδωρος Παρασκευαϊδης στον Φοίβο Συκεών Θεσσαλονίκης και με υποσχετική ενός έτους ο Βασίλης Τοκατζόγλου στον Ποσειδώνα Λουτρακίου και ο Αλέξανδορς Σιμιτζής στον Διομήδη Αργους.
Επίσης, επέστρεψε στην ΧΑΝΘ ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος μετά την μη ανανέωση της υποσχετικής του.

Ανανέωσαν οι Φ.Δεληγιάννης και Γ.Σαλαβασίδης
Την ανανέωση της συνεργασίας της με άλλα δύο στελέχη της ανανέωσε η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς.
Πρόκειται γιά τον 27χρονο πρώην διεθνή ακραίο Φάνη Δεληγιάννη και τον 38χρονο κεντρικό Γρηγόρη Σαλαβασίδη.
Ο πρώτος, με ανάστημα 1,81μ., συγκαταλέγεται στις «σημαίες» του ΓΑΣΚ, καθώς προέρχεται από το «φυτώριο» του συλλόγου.
Ο δεύτερος, αναστήματος 1,78μ., είναι από τους πλέον έμπειρους παίκτες της ομάδας με θητεία στις α1 και β’ εθνικές κατηγορίες με τον ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ‘89», ενώ την τελευταία διετία στην α1 εθνική με τον ΓΑΣΚ.
Επί πλέον, είναι αρχηγός της χειροσφαιρικής ομάδας του Πυροσβεστικού Σώματος, στο οποίο και υπηρετεί με τον βαθμό του πυραγού, ως διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της βιομηχανικής περιοχής (ΒΙΠΕ) Κιλκίς, στο Σταυροχώρι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα