Πολιτική

«Φως» στο θέμα στέγασης 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς με την παραχώρηση του πρώην ΟΕΕ

«Φως στον ορίζοντα» του θέματος της στέγασης του 2ου ΕΠΑΛ και του ΔΙΕΚ Κιλκίς.

Την θετική εξέλιξη δρομολογεί η απόφαση του φορέα του πρώην Οργανισμού Εργατικής Εστίας για παραχώρηση της χρήσης των εγκαταστάσεων του επί της οδού Καραολή και Δημητρίου (τριώροφο κτίριο) στον δήμο Κιλκίς.

Την σχετική γνωστοποίηση έκανε στις διευθύνσεις των δύο σχολικών μονάδων η αρμόδια αντιδήμαρχος Ελένη Αναστασιάδου.

Εντός των αμέσως προσεχών ημερών θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης των εγκαταστάσεων, και πιστεύεται ότι η μετεγκατάσταση των δύο σχολικών μονάδων θα ολοκληρωθεί αρκετά νωρίτερα από τα Χριστούγεννα.

Εν τω μεταξύ οι μαθητές προχώρησαν και πάλι σε κατάληψη του σημερινού κτιρίου συμμετέχοντας σ ε πανελλήνια μαθητική κινητοποίηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον χώρο της παιδείας.

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσωπεί τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]