Αγροτικά

Παρατάθηκε η προθεσμία γιά τις δηλώσεις ΟΣΔΕ

Μετά την πληθώρα των αντιδράσεων από τους κτηνοτρόφους σχετικώς με τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια στα οποία έπρεπε να υποβάλουν δηλώσεις τους ΟΣΔΕ, σε μια διαδικασία τόσο χρονοβόρα όσο και κοστοβόρα, με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Γρηγόρης Αποστολάκος ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για παράταση της υποβολής των δηλώσεων ζωικού κεφαλαίου για άλλη μια εβδομάδα έως τις 24 Απριλίου. Υπενθυμίζεται, ότι η αρχική καταληκτική ημερομηνία ήταν στις 17 Απριλίου.
Πιο αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει τα εξής:
«Σε συνέχεια της από 27.3.15 ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να διευκολυνθούν οι κτηνοτρόφοι για τις εργασίες του Πάσχα η προθεσμία για:
– Δήλωση ζωικού κεφαλαίου υποδεικνύοντας και την ακριβή θέση της μόνιμης σταβλικής εγκατάστασης
– Δήλωση σταβλικής εγκατάστασης μετακίνησης στον τόπο όπου πρόκειται να μετακινηθεί καθώς και του ζωικού κεφαλαίου που θα μετακινήσει παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015.
Αναφορικά με την προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών των βοσκοτόπων του σημείου 3 «Κατάθεση και σκανάρισμα των δικαιολογητικών για βοσκότοπους που νέμεται τη χρήση «ιδιωτικούς», συμπεριλαμβανομένων και των ενοικιαζόμενων από ιδιώτες ή ΝΠΙΔ, και ψηφιοποίηση τους στην ΕΑΕ 2015» της παραπάνω ανακοίνωσης θα ενημερωθείτε στο άμεσο χρονικό διάστημα καθώς αναμένεται σχετική εγκύκλιος από το υπουργείο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]