Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Πάνω από όλα… καλός άνθρωπος

Προσφέρθηκε εθελοντικώς και ανέλαβε υπηρεσία στο κέντρο υγείας Πολυκάστρου, συμμετέχοντας ενεργώς στον «πόλεμο» εναντίον του νέου κορωνοϊού.

Όμως, ο Στέφανος Παραστατίδης δεν περιορίσθηκε στο απλό, όσο και αυτονόητο γιά τον ίδιο, δικό του «παρών», με την εξαιρετική επιστημονική κατάρτισή του, αλλά και διέθεσε «οπλισμό» γιά τους «μαχητές» του ΚΥ Πολυκάστρου, δηλαδή ιατρικές φόρμες απολύτως απαραίτητες για την δουλειά τους.

Και έπραξε τούτο, προτάσσοντας καταφανέστατα την ιδιότητα του ιατρού και τοποθετώντας πίσω από το «παραπέτασμα» της διακριτικότητας αυτήν του πολιτευτή.

Όπως, δηλαδή, αρμόζει σε κάθε ευαίσθητο άνθρωπο, εξαίρετο επιστήμονα και ΣΩΣΤΟ πολιτικό, ιδιότητες που σοιχειοθετούν παραδείγματα προς μίμησιν.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]