Γενικά

Στ.Παραστατίδης: «Πολεμική πράξη κατά των ανθρώπων της Παιονίας το κλείσιμο των ΕΛΤΑ Ευρωπού»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ νομού Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε αιφνιδιαστικά στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αφορά αποκλειστικά το κατάστημα του Ευρωπού η διοίκηση των ΕΛΤΑ ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας του στις 24/7/23.

Το συγκεκριμένο κατάστημα εξυπηρετεί πολλές χιλιάδες κατοίκων του Ευρωπού και των γύρω περιοχών ακόμα και του νόμου Πέλλας παρέχοντας πολλαπλές υπηρεσίες σε πολλές καταγγελίες συναλλασσομένων, καταθέτες, αγρότες, επιχειρηματίες και λειτουργώντας εν τοις πράγμασι  όχι μόνο ως ταχυδρομείο αλλά ως τράπεζα, ως ταμιευτήριο και ως ΚΕΠ.

Με την αναιτιολόγητη αυτή απόφαση που δεν έχει καμία οικονομοτεχνική λογική δέχεται ακόμα ένα πλήγμα μια από τις πιο απομονωμένες περιοχές του δήμου Παιονίας.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο αρμόδιος υπουργός ας εξηγήσουν τους κατοίκους της περιοχής πως εξυπηρετείται το όραμα του πολυδύναμου εκσυγχρονισμού τους την στιγμή που εν έτει 2023 αυτοί δεν έχουν πρόσβαση ουτε σε ΑΤΜ.

Μετά το κλείσιμο των ΕΛ.ΤΑ. της Γουμένισσας, η απόφαση αυτή αποτελεί ακόμα μια πολεμική πράξη κατά των ανθρώπων του Κιλκίς  και θα παλέψουμε να την ανατρέψουμε”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα