Θεόδωρος Παραστατίδης: «Έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνη κυβέρνηση!»

Πολιτική /

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης ανταποκριθείς στην εκδήλωση που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο των Αθηνών, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για συστράτευση των φορέων της κοινωνίας, των πολιτικών και όσων αντιστρατεύονται την σημερινή πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, προέβη την ακόλουθη δήλωση:
«Η κυβέρνηση, αφού έκλεισε άρον – άρον την Βουλή με το πρόσχημα της έλλειψης νομοσχεδίων, ξαφνικά εξαπολύει έναν καταιγισμό νομοσχεδίων και μάλιστα με την διαδικασία του κατεπείγοντος, ως προαπαιτουμένων για την δόση του Ιουνίου.
Για μιάν ακόμη φορά, η Κυβέρνηση απέδειξε την υποτακτικότητα και την υποτέλεια της προς τους δανειστές και την «Τριμερή».
Δεν δείχνει κανένα σεβασμό στους θεσμούς.
Ευτελίζει την λειτουργία του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Καταλύει την Δημοκρατία.
Μεθοδεύσεις που μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς άθλιες και απαράδεκτες.
Με το πρόσχημα της ανταγωνιστικότητας προχωρεί:
•Στην πώληση της ΔΕΗ,
•Στο ξεπούλημα του αιγιαλού,
•Στην κομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης με αξιολογήσεις προφορικής συνέντευξης κ.α.π.
Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση επικίνδυνη.
Αυτό καθιστά ακόμη πιό επιτακτική την ανάγκη της συγκρότησης ενός παλλαϊκού μετώπου αντίδρασης, ώστε να αποτραπεί η σημερινή πρακτική του ξεπουλήματος.
Σ΄ αυτήν την προσπάθεια θα είμαι παρών».

Περισσότερα

Σ.Μάλγαρης: «Ανάγκη των καιρών η συσπείρωση του προοδευτικού χώρου στις δημοτικές εκλογές»

Την απόφασή του να συμμετάσχει σε κάθε πρωτοβουλία «συσπείρωσης του προοδευτικού χώρου» στις τοπικές (αυτοδιοικητικές) εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου γνωστοποίησε […]

Δείτε ακόμα

ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΚΥΝΗΓΟΙ

Οι ιστορίες με κρυμμένους θησαυρούς στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι μύθοι σαν τον Αισώπειο με το γεωργό που λίγο πριν […]