Ο Παραστατίδης επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Βουλευτών»

Πολιτική /

Και με τη …βούλα πλέον συγκροτήθηκε η 8η Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών», η οποία ανακοινώθηκε επίσημα από το βήμα της Βουλής.
Πρόεδρος της θα είναι ο Θεόδωρος Παραστατίδης και μέλη της όλοι οι ανεξάρτητοι βουλευτές που βρέθηκαν εκτός κομματικής στέγης. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ενταχθεί σε αυτή η Θ. Τζάκρη που διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ όταν υπερψήφισε την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, οι πληροφορίες ωστόσο, αναφέρουν ότι βρίσκεται σε συζητήσεις, ώστε να αποτελέσει το 12ο μέλος της.
Νωρίτερα, ο Β. Μεϊμαράκης στην Διάσκεψη των Προέδρων ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κομμάτων για την θετική εισήγηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, στο οποίο απευθύνθηκε.
Ο πρόεδρος και τα μέλη των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών» θα απολαμβάνουν όλα τα προνόμια και τα δικαιώματα που παρέχονται σε κάθε Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Ο Θ. Παραστατίδης θα έχει δικαίωμα λόγου ως επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στις προ ημερησίας διατάξεως συζητήσεις, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, ενώ από τη Βουλή θα διατεθούν γραφεία, διοικητικοί υπάλληλοι και ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Περισσότερα

Θ.Βαφειάδης: «Να ενημερώσει η δημοτική αρχή γιά την υπέρογκη οφειλή της ΔΕΥΑΚ στην ΔΕΗ και γιά έργα από υπηρεσίες του δήμου»

Δύο έγγραφες ερωτήσεις προς την διοίκηση του δήμου κατέθεσε στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος […]

Δείτε ακόμα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]