Πολιτική

Ο Παραστατίδης επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Βουλευτών»

Και με τη …βούλα πλέον συγκροτήθηκε η 8η Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών», η οποία ανακοινώθηκε επίσημα από το βήμα της Βουλής.
Πρόεδρος της θα είναι ο Θεόδωρος Παραστατίδης και μέλη της όλοι οι ανεξάρτητοι βουλευτές που βρέθηκαν εκτός κομματικής στέγης. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ενταχθεί σε αυτή η Θ. Τζάκρη που διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ όταν υπερψήφισε την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, οι πληροφορίες ωστόσο, αναφέρουν ότι βρίσκεται σε συζητήσεις, ώστε να αποτελέσει το 12ο μέλος της.
Νωρίτερα, ο Β. Μεϊμαράκης στην Διάσκεψη των Προέδρων ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κομμάτων για την θετική εισήγηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, στο οποίο απευθύνθηκε.
Ο πρόεδρος και τα μέλη των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών» θα απολαμβάνουν όλα τα προνόμια και τα δικαιώματα που παρέχονται σε κάθε Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Ο Θ. Παραστατίδης θα έχει δικαίωμα λόγου ως επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στις προ ημερησίας διατάξεως συζητήσεις, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, ενώ από τη Βουλή θα διατεθούν γραφεία, διοικητικοί υπάλληλοι και ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα