Αθλητισμός

Την Παρασκευή στις 6.30 μ.μ. η συνέχεια του αγώνα ΚΟΥΠΑ STEP Κιλκίς – Ολυμπιακού Βόλου

Με απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ο αγώνας του ΚΟΥΠΑ STEP Κιλκίς επί του Ολυμπιακού Βόλου που διεκόπη λόγω εισροής υδάτων στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου στην αρχή του δεύτερου δεκάλεπτου και ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 24-7, θα συνεχισθεί από εκεί που διεκόπη με όλα τα στοιχεία που είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα, την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 6.30 το απόγευμα στο νέο ΔΑΚ Κιλκίς.

Με την ευχή όλων να μην βρέχει και διακοπή και πάλι ο αγώνας!

Η στέγη του νέου κλειστού γυμναστηρίου Κιλκίς δεν είναι πλέον και τόσο… στεγανή!

Ένα απρόοπτο «εμπόδιο» στάθηκε αιτία της διακοπής του τρίτου και τελευταίου από τους τελικούς αγώνες διεκδίκησης της παραμονής στην γ΄ εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρου, μεταξύ του ΚΟΥΠΑ Κιλκίς και του Ολυμπιακού Βόλου (οι δύο ομάδες στο μία-μία στις νίκες).

Έτσι, δεκατρία δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου, και ενώ το πρώτο είχε λήξει με… 24-7 υπέρ του ΚΟΥΠΑ, ο αγωνιστικός χώρος του νέου κλειστού γυμναστηρίου «γέμισε» από νερά δυνατής βροχής, που άρχισαν να στάζουν σε έντονο ρυθμό εξαιτίας ανακύψαντος προβλήματος στεγανότητας της στέγης! Έτσι, και επειδή το δάπεδο («παρκέ») του γηπέδου ήταν αδύνατον να σκουπισθεί με τα συμβατικά μέσα, οι διαιτητές Αναστασιάδης, Σαρακενίδης και Κούρογλου αποφάσισαν την διακοπή του αγώνα, παραπέμποντας την τύχη του στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Και ενώ οι διαιτητές εφάρμοσαν κατά γράμμα τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό σ’ αυτήν την περίπτωση, είναι ο δήμος Κιλκίς, ο οποίος καλείται να έχει την ίδια άμεση ανταπόκριση στην επιταγή του να μην ξανασυμβεί τέτοιο απρόοπτο στην συγκεκριμένη δημοτική αθλητική εγκατάσταση.

Να μεριμνήσει, δηλαδή, αμέσως γιά το τι χρειάζεται, ώστε μέσα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα να στεγανοποιηθεί εκ νέου η στέγη, προκειμένου το νέο κλειστό γυμναστήριο να παραδοθεί και πάλι προς χρήσιν απολύτως ασφαλές και λειτουργικό.

Διότι, σε κάθε τέτοια περίπτωση κάθε καθυστέρηση επιβαρύνει περισσότερο την κατάσταση, έτσι που να απαιτείται και μεγαλύτερο κόστος γιά την επανόρθωσή της.

Περισσότερα

Και το ένα και το άλλο

Είναι από αρχαιοτάτων χρόνων γνωστό: Δύσκολη η κατάκτηση, πολύ πιο δύσκολη η διατήρηση. Και τούτο αφορά σε ο,τιδήποτε έχει να […]

Δείτε ακόμα