Κοινωνία

Η Μαθηματική Εταιρεία τίμησε τους επιτυχόντες στους διαγωνισμούς της

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10.6.17 στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς η τελετή βράβευσης των μαθητών των δημοτικών γυμνασίων και λυκείων, οι οποίοι διακρίθηκαν στους διαγωνισμό «Μαθηματικά & Παιχνίδι», στον 77ο πανελλήνιο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) «Θαλής» και «Ευκλείδης» και στους διαγωνισμούς του παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Κιλκίς «Μαθηματικά & Παιχνίδι» (δεύτερ φάση), «Υπατία» (πρώτη φάση) και «Υπατία» (δεύτερη φάση).

Το παράρτημα Κιλκίς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει όλους τους μαθητές των δημοτικών που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, συγχαίρει τους 135 μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό «Μαθηματικά & Παιχνίδι», και ιδιαίτερα τους 11 μαθητές που πρωτεύσαν στον διαγωνισμό του παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Κιλκίς «Μαθηματικά & παιχνίδι» (δεύτερη φάση).

Ακόμη, συγχαίρει τους 100 μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων που συμμετείχαν στον 77ο πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό της ΕΜΕ, τους 19 μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Θαλής» και ιδιαίτερα τους 2 μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Ευκλείδης». Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι 50 μαθητές της Α΄ γυμνασίου που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Κιλκίς και ιδιαίτερα οι δέκα που διακρίθηκαν αρχικά στην «Υπατία» (πρώτη φάση) και οι τρεις που διακρίθηκαν στη συνέχεια στην «Υπατία 2η φάση».

Ο πρόεδρος του παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Δημήτριος Πάσσος στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους, όσοι συνέβαλαν στην πετυχημένη διοργάνωση των διαγωνισμών. Έδωσε τα πιο θερμά συγχαρητήρια του παραρτήματος ΕΜΕ Κιλκίς και τα δικά του στους μαθητές και προέτρεψε τους γονείς, τους καθηγητές και τους δασκάλους να στηρίζουν τα «θέλω» και τις ιδιαίτερες ικανότητες των μαθητών και να τα προτρέπουν να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς. Επίσης ενημέρωσε τους παρισταμένους για τις επόμενες δράσεις του παραρτήματος και ανανέωσε το ραντεβού με τους μαθητές που αγαπούν τα μαθηματικά για την καινούργια σχολική χρονιά 2016-17, ελπίζοντας σε μεγαλύτερη συμμετοχή.

Περισσότερα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Ο Φαρμακευτικό Σύλλογος Κιλκίς συμμετέχει στις διαμαρτυρίες για τους νεκρούς των Τεμπών με τρίωρη στάση εργασίας

Το διοικητικό συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη συμμετοχή του συλλόγου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην […]

Δείτε ακόμα