Κοινωνία

Παρεμβάσεις ΟΝΝΕΔ Κιλκίς γιά αισθητική ανάπλαση περιοχών

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 11.5.14, στο μικρό πάρκο της οδού Υψηλάντου στο Κιλκίς η δραστηριότητα «Αλλάζουμε την γειτονιά μας». Η εθελοντική ομάδα της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. συγκεντρώθηκε για δεύτερη φορά στα πλαίσια της συγκεκριμένης δραστηριότητας και αναμόρφωσε την παιδική χαρά επί της Υψηλάντου.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οι εξής εργασίες:
-Καθαρισμός από σκουπίδια.
-Βάψιμο και αναμόρφωση στα παγκάκια.
-Βάψιμο και αναμόρφωση των ξύλινων κάδων απορριμμάτων.
-Βάψιμο και βελτίωση των εγκαταστάσεων της παιδικής χαράς οι οποίες υπέστησαν φθορές από «γκράφιτυ».
-Χάραξη του παιχνιδιού «κουτσό» στο δάπεδο του πάρκου.
«…Ο στόχος μας παραμένει ίδιος. Θέλουμε μέσω δραστικών και αποτελεσματικών παρεμβάσεων σε περιοχές που έχουν ανάγκη από ανανέωση, να προβάλουμε την ανάγκη για κοινωνική ευαισθησία σε περιβαλλοντικά και εθελοντικά θέματα. Θέλουμε να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής μας προσφέροντας μια πολύχρωμη νότα στα πάρκα όπου καθημερινά παίζουν δεκάδες παιδιών. Έτσι δείχνουμε ότι οι δημότες πρέπει να έχουν μια σχέση ανάδρασης με την δημοτική αρχή.

παρκάκι ΥψηλάντουΤα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς ευχαριστούν πολύ τον υποψήφιο σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φώτη Γεωργιάδη για την συνολική βοήθεια του στη δράση, τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς Παναγιώτη Λαπατίνα για την παρουσία του, καθώς και τον εντεταλμένο σύμβουλο καθαριότητας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς, Αντώνη Μανουσαρίδη που μας παραχώρησε χρώματα και εργαλεία για να φέρουμε εις πέρας την δράση μας».

Περισσότερα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας