Γενικά

Παραμένει ο «συναγερμός» κατά της κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Με την συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών της συνοικίας Δεκαπέντε Μαρτύρων αλλά και από άλλες περιοχές του Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13-9-17 συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την οικοδομή στην συβολή των οδών Λεοναρδοπούλου-Ευρώπης, πολύ κοντά στις σχολικές μονάδες της περιοχής.

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΕΡΑΙΑ

Η πορεία ξεκίνησε από το 3ο δημοτικό σχολείο και μέσω κεντρικών οδών κατέληξε στον χώρο προ των δικαστηρίων, όπου αναμενόταν να εκδικασθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της επιτροπής αγώνα και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των μαθητών των σχολείων της περιοχής κατά της εγκαταστάσεως της κεραίας.

Η διαδήλωση ήταν αρκούντως μαχητική, αλλά χωρίς την παραμικρή ακρότητα ή υπέρβαση των εσκαμμένων ή υπερβολή.

Ωστόσο, στους διαδηλωτές ανακοινώθηκε η αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης από το μονομελές πρωτοδικείο για την Τετάρτη 11.10.17, επειδή δεν παρελήφθησαν ακόμη από τους αιτούντες τα έγγραφα της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών για την υπόθεση.

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΕΡΑΙΑ

Η αιτία της αναβολή, αν και βάσιμη προκάλεσε δυσαρέσκεια, καθώς, όπως ανέφεραν στελέχη της επιτροπής αγώνα τα έγγραφα αυτά ζητήθηκαν από αυτήν και τους συλλόγους γονέων εγκαίρως, εντός της ευλόγου προθεσμίας.

Προσέθεσαν δε, ότι ο «συναγερμός» και η επαγρύπνηση παραμένουν, εξ ού και το ότι κατά το προσεχές διάστημα αναμένεται νέος κύκλος κινητοποιήσεων από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, άλλους φορείς και τους κατοίκους της συνοικίας Δεκαπέντε Μαρτύρων, με αντικειμενικό σκοπό την απομάκρυνση της επίμαχης κεραίας.

Περισσότερα

Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας

Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται, την Τετάρτη 28.2.24, οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, αντιτιθέμενοι […]

Συνάντηση δημάρχου Κιλκίς με την πρόεδρο και τα στελέχη του ‘’Νηρέα’’ για τα Κέντρα Πρόληψης

Επίσκεψη στον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησαν χθες η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας […]

Δείτε ακόμα