Παραιτήθηκε από τον Κιλκισιακό ο Γιώργος Μύρτσος

Αθλητισμός /

Το «σύνδρομο» της συχνής αλλαγής προπονητών προσέβαλε γιά άλλη μιάν αγωνιστική περίοδο τον Κιλκισιακό.
Μάλιστα, αυτήν την φορά ο προπονητής, με τον οποίο ξεκίνησε γιά την νέα περίοδο, δεν κάθησε κάν στον πάγκο γιά τον εναρκτήριο αγώνα της ομάδας!

Ο Γιώργος Μύρτσος που είχε αναλάβει καθήκοντα τον περασμένο Ιούλιο, επικοινώνησε με τους διοικούντες του Κιλκισιακού και υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος λόγους ανωτέρας βίας εξ αιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων, που δεν του επέτρεπαν να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αίσθηση, δεδομένου ότι κατά το δίμηνο της παραμονής του κ. Μύρτσου στην τεχνική ηγεσία του Κιλκισιακού, τόσον ο ίδιος όσο και τα διοικητικά στελέχη εξέφραζαν αμοιβαία ικανοποίηση γιά την συνεργασία, ενώ μεταξύ τους είχε αναπτυχθεί πολύ καλή φιλική σχέση.
Όπως ήταν επόμενο, προκλήθηκαν αρκετές συζητήσεις στην φίλαθλο κοινή γνώμη του Κιλκίς, και υπήρξαν αναφορές που σχετίζουν την παραίτηση Μύρτσου με την εμπλοκή που σημειώθηκε στην υπόθεση της χορηγίας της ομάδας, ελάχιστο διάστημα μετά την πανηγυρική αναγγελία της.

Ωστόσο, σημαίνον στέλεχος της διοίκησης χαρακτήρισε αυτές τις αναφορές ως ανυπόστατες, υπογραμμίζοντας την ανυπαρξία σχέση μεταξύ των δύο θεμάτων, κάτι που, όπως τόνισε, διευκρίνισε και ο ίδιος ο κ. Μύρτσος όταν γνωστοποίησε στους διοικούντες την αδυναμία του να συνεχίσει την συνεργασία του με τον Κιλκισιακό.

Την ώρα, που γράφονται αυτές οι γραμμές η διοίκηση του συλλόγου του Κιλκίς βρισκόταν σε επαφές γιά τον αντικαταστάτη του κ. Μύρτσου ενώ στον αγώνα της «πρώτης» του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ με τον Απόλλωνα Πευκοδάσους την ομάδα καθοδήγησε ο εκγυμναστής Βασίλης Παμπορίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Διήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου

Διήμερη επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, […]