Αθλητισμός

Παραιτήθηκε ο Π. Αμοιρίδης από την διοίκηση του Αετού Κιλκίς

Το ΔΣ του συλλόγου συνεδρίασε έκτακτα στις 21 του Μηνός Απριλίου με μοναδικό θέμα την υποβολή παραιτήσεως του μέχρι πρότινος Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Αμοιρίδη.

Στη συνεδρίαση ο Παναγιώτης για όλους εμάς, αλλά και για όλα τα μέλη του συλλόγου, εξέφρασε αντιρρήσεις αναφορικά με τον τρόπο Διοίκησης του ΔΣ του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ, και υπέβαλε την παραίτησή του από Γενικός Γραμματέας, όπως επίσης και από Μέλος του ΔΣ.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ έκαναν αποδεκτή την παραίτηση του, ευχαριστώντας τον Θερμά για όλες τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην επί μακρόν παραμονή του στο ΔΣ του συλλόγου.
Αναμφίβολα η προσφορά του είναι ανεκτίμητη, και σε ορισμένες περιπτώσεις όπου ο Σύλλογος πέρασε δύσκολες στιγμές, ήταν καταλυτική για την ύπαρξη του.
Είναι δεδομένο ότι χαίρει του απόλυτου σεβασμού όλων των μελών του ΔΣ, πρωτίστως για την ειλικρινή του στάση απέναντι στο συμβούλιο, όσο και για την στήριξη που παρείχε όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε ανάγκη, σε κάθε στιγμή.

Χαιρετούμε έναν έντιμο και ειλικρινή φίλο και επιτυχημένο Επιχειρηματία, και αφήνουμε την πόρτα ανοιχτή, προσμένοντας στην επιστροφή του, όποτε ο ίδιος θελήσει.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΦΟΥΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]