Πολιτική

Παραίτηση Θεόφιλου Τιρεκίδη από τομεάρχης Παιδείας της Δ.Ε.Ε.Π. νομού Κιλκίς ΝΔ

Tην παραίτηση του από την διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας υπέβαλε το μέλος της Θεόφιλος Τιρεκίδης από την θέση του Τομεάρχη Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Η επιστολή παραίτησης αναφέρει τα εξής:

“Θεωρώ τον εαυτό μου ενεργό μέλος της Δ.Ε.Ε.Π. νομού Κιλκίς και της Ν.Δ. Όμως εδώ και αρκετό καιρό νιώθω να μην μπορώ να προσφέρω ότι επιθυμώ καθώς δεν έχω τις σωστές ενημερώσεις για τα δρώμενα του νομού και είμαι απομακρυσμένος από την Δ.Ε.Ε.Π.

Η συνολική διαχείριση της Δ.Ε.Ε.Π. νομού Κιλκίς είναι προβληματική ελλιπής και δεν μπορώ να συνεχίσω με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Παρακαλώ, όπως γίνει δεκτή η παραίτηση μου από την θέση του Τομεάρχη Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού νομού Κιλκίς.

Παραμένω ενεργό μέλος της Δ.Ε.Ε.Π. νομού Κιλκίς και είμαι στην διάθεσή σας για ότι είναι χρήσιμο και πρεσβεύει τις αρχές της Ν.Δ. και του προέδρου μας και πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη”.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2019 και μετά από απόφαση του προέδρου της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής (ΝΟΔΕ) Κιλκίς του κυβερνώντος κόμματος Μηνά Παπαδόπουλου ο Θεόφιλος Τιρεκίδης είχε παευεί από τα καθήκοντά του ως υπεύθυνος της ΝΟΔΕ επί του Προσφυγικού – Μεταναστευτικού και ανέλαβε λίγο αργότερα θέση τομεάρχη Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού νομού Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]