Πολιτική

Την παραίτησή του υπέβαλε ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Βαφειάδης

Την παραίτησή του από το αξίωμα του αντιδημάρχου υπευθύνου για την δημοτική ενότητα Κρουσσίων (Κρουσσών) ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 14.11.16 ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Θεόδωρος Βαφειάδης.

Την επομένη ο κ. Βαφειάδης υπέβαλε και επισήμως την παραίτησή του στον δήμαρχο Δημήτρη Σισμανίδη, ο οποίος και την έκανε δεκτή.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ενώπιον του σώματος αλλά και στο «Μαχητή» για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να παραιτηθεί τις αντιδημαρχίας παραμένοντας απλός δημοτικός σύμβουλος, θα αναφερθεί σε συνέντευξη Τύπου την οποία πρόκειται να παραχωρήσει προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Παρασκευή 18.11.16.

Δίνοντας ένα στίγμα για τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση του δήλωσε ότι αυτοί συνδέονται και με την πρόσφατη διαφοροποίησή του από την πλειοψηφία στο θέμα εγκατάστασης μονάδας παραγωγής ενέργειας από βιομάζα στην περιοχή ευθύνης του και πιο συγκεκριμένα κοντά στον οικισμό της Τερπύλλου, έχοντας και την ομόφωνη θετική απόφαση της τοπικής κοινότητας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ως αντικαταστάτης στο αξίωμα του κ. Βαφειάδη προορίζεται ο δημοτικός σύμβουλος Ανέστης Πογέλης.

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]