Οικονομία

Φορολογικές παραβάσεις επιχειρήσεων εστίασης στην περιοχή της Ειδομένης

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων, αστυνομικοί της οικονομικής αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με υπαλλήλους της υπηρεσίας ερευνών & διασφάλισης δημοσίων εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.) διενήργησαν ελέγχους, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για την εφαρμογή της φορολογικής & ασφαλιστικής νομοθεσίας στην περιοχή της Ειδομένης.
Βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις:

• Σε κυλικείο, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δέκα αποδείξεων καθώς και να απασχολείται ένας εργαζόμενος χωρίς να είναι καταχωρισμένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
• Σε κινητή μονάδα εστίασης διαπιστώθηκε η μη έκδοση τριών αποδείξεων καθώς και να απασχολείται ένας εργαζόμενος χωρίς να είναι καταχωρισμένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
• Σε ψητοπωλείο – ουζερί, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δεκαοκτώ αποδείξεων καθώς και να απασχολούνται τρεις εργαζόμενες για τις οποίες δεν επεδείχθη πίνακας προσωπικού.
Για τις ως άνω περιπτώσεις, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] & [email protected] της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Περισσότερα

4η Ρομποτική αποθήκη από την ELVIAL

Πού αποθηκεύουμε τα προφίλ αλουμινίου σας; Πώς διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες για να είναι άψογες ποιοτικά και να παραδίδονται όπως πρέπει […]

Δείτε ακόμα