Αθλητισμός

Τρίτος ο Παπαδόπουλος στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας-Τρικκάλων

Σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει της νέας συμμετοχής του στον θρυλικό Μαραθώνιο της Βοστώνης (Δευτέρα 21.4.14), έδειξε ότι βρίσκεται ο Γιάννης Παπαδόπουλος.
Ο πρωταθλητής δρόμων μεγάλων αποστάσεων του Αίαντος Κιλκίς έλαβε μέρος την Κυριακή 16.3.14 στον έβδομο ημιμαραθώνιο Τρικκάλων, με την επωνυμία «Αθανάσιος Σταματόπουλος» και τερμάτισε τρίτος με επίδοση 1.09.34.
Ελαβαν μέρος 984 αθλητές, ανάμεσα στους οποίους οι κορυφαίοι δρομείς της χώρας και μεταξύ αυτών ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που αγωνίσθηκαν επί της διαδρομής Καλαμπάκας-Τρικκάλων, σε μιάν από τις σημαντικότερες πανελλήνιες διοργανώσεις επί δημοσίας οδού.
Ο Κιλκισιώτης πρωταθλητής προετοιμάζεται γιά τον προαναφερθέντα διεθνή Μαραθώνιο της Βοστώνης με στόχο μία ακόμη καλύτερη θέση από την εξαιρετική ενανηκοστή τρίτη επί …άνω των τριάντα χιλιάδων δρομέων, την οποία κατέλαβε πέρυσι.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]