Αθλητισμός

Ο Χ.Παπαδόπουλος ανέλαβε γενικός αρχηγός στην Αναγέννηση Πλαγιάς

Από την Αναγέννηση Πλαγιάς ανακοινώθηκε, ότι καθήκοντα γενικού αρχηγού της «νεοφώτιστης» στην γ’ εθνική κατηγορία ομάδας ανέλαβε ο τα τελευταία χρόνια … «αειθαλής» παίκτης της και εμβληματική μορφή του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου Λάμπης Παπαδόπουλος, με την λαμπρή σταδιοδρομία στις εθνικές κατηγορίες και διεθνής με την εθνική ομάδα παίδων της εποχής του.

Αμέσως μετά την γνωστοποίηση της σχετικής απόφασης της διοίκησης, ο κ.Παπαδόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Το πλάνο μας, σε απόλυτη συνεργασία με τον προπονητή μας Γ.Χατζηϊωαννίδη γιά την νέα χρονιά, είναι να στηριχθεί η ομάδα στον βασικό περυσινό «κορμό» της και να πλαισιωθεί και εμπλουτισθεί το έμψυχο δυναμικό της με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατά βάσιν θα προέρχονται από τον νομό Κιλκίς. Είναι κοινό μυστικό, ότι ο τόπος μας διαθέτει πληθώρα ικανών παικτών, που μπορούν να στελεχώσουν τις ομάδες του νομού μας, έχοντας ταυτοχρόνως όλα τα «φόντα» να πραγματοποιήσουν πολύ καλή σταδιοδρομία και, γιατί όχι, να εξελιχθούν και αγωνιζόμενοι με τα χρώματα της Αναγέννησης, ώστε να αποτελέσει η παρουσία τους αυτή τον «βατήρα» για μελλοντική πορεία ακόμη και σε μεγαλύτερα εθνικά πρωταθλήματα.
Ευχαριστώ θερμά το διοικητικό συμβούλιο γιά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».-

Περισσότερα
Δείτε ακόμα