Αθλητισμός

Ανασυγκροτείται ο ΠΑΟΝΕ Επταλόφου με νέες μετταγραφές

Μετά από ένα διάστημα «άκαρπων» επαφών ο Γιάννης Τεβρεντζίδης είπε το πολυπόθητο «ναι» στην διοίκηση του Κώστα Κετσετζή και ο συμπαθέστατος προπονητής θα συνεχίσει γιά μία ακόμη χρονιά στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.
Στα αρχικά «πλάνα» περιλαμβάνονται 14 παίκτες που παρέμειναν: Είναι οι Γιάννης Κετσετζής, Γιώργος Ζελέγκου, Γιώργος Ηλιάδης, Αλέξανδρος Ρεμπετσιώτης, Γιώργος Διονυσιάδης, Νέστορας Αμοιρίδης, Θόδωρος Τσομπανίδης, Γιώργος Παπαδαμιανού, Αλέξανδρος Παρπουτσής, Θανάσης Καρασαββίδης, Αγγελος Μπατάρας, Νίκος Χατζηδάκης, Τιμόθεος Καρασαββίδης και Μπάμπης Κοτσαμποϊκίδης (ο επιθετικός).
Εναγωνίως οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν τις θετικές απαντήσεις από επτά παίκτες, που ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσε τις προθέσεις τους, και που είναι οι Χρήστος Παρπουτσής, Σεβαστός Σεβαστόπουλος, Γιώργος Μπατάρας, Θεοφάνης Καρασαρίδης, Δημήτρης Κουβρούκης, Μανώλης Ηλιάδης και Μπάμπης Κοτσαμποϊκίδης (ο αμυντικός).
Εξι ποδοσφαιριστές είπαν το «αντίο»: Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Παναγιώτης Λαζαρίδης, Νίκος Βασιλειάδης, Ανδρέας Αλατσίδης, Χρήστος Κετικίδης και Μανόλης Χαραλαμπίδης.
Νέα απόκτηματα ο μέσος του ΠΑΟ Κεντρικού Αβραάμ Λιαρετίδης, οι Δημήτρης Τοπχαράς και Χάρης Καλαιτζής από το Νέο Γυναικόκαστρο, ο Νίκος Ανανιάδης από την ακαδημία του Αλέξανδρου, ο Νικος Βασιλειάδης και ο Σεβαστός Σεβαστόπουλος

Περισσότερα
Δείτε ακόμα