Επανήλθε στον «δρόμο» των νικών ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Μία ακόμη νίκη πανηγύρησε ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με 2-1, για την 20ή αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι “κυανόλευκοι” πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν τα κατάφεραν. Προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ, με τον Τριανταφυλλίδη από το σημείο του πέναλτι (η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού μετά από σέντρα του Β. Καραγιάννη) και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα, με τους Τριανταφυλλίδη και Κοσέογλου που έχασαν κλασικές ευκαιρίες!
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, έχοντας και τον άνεμο υπέρ τους και στο 47′ είχαν δοκάρι με τον Ρωμανίδη.
Στο 51′ οι Ημαθιώτες έχασαν τρομερό διπλό τετ-α-τετ με τους Τσολάκη και Λέκα, αλλά αντί να γίνει το 0-2, στο 56′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με φοβερό σουτ του Νίκου που κατέληξε στο “Γ” της εστίας του Μυλωνά!
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 62′ η ομάδα της Κρηστώνης έκανε την ολική ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρωμανίδη, για το τελικό 2-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βλάχος (Γρεβενών), με βοηθούς τους Γκίτσο (Καστοριάς) και Κωτσόπουλο (Έβρου).
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Παμπορίδης): Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, Ευθυμιάδης, Αϊβάζης, Μαυροκεφαλίδης, Παυλίδης (65’ Κυρανάς), Κυριακίδης (65’ Τριανταφυλλίδης), Τριφηνόπουλος (78’ Χατζηγεωργίου), Αγαθαγγελίδης, Ρωμανίδης (60’ Παπαδόπουλος), Νίκος (78’ Μακάριος).
Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Σιαφαρίκας): Μυλωνάς, Αναστασιάδης, Ράδης, Τότσκα (84′ Γαλόπουλος), Δημητρούσης, Τριανταφυλλίδης, Νιογκάνα Σο (46′ λ.τ. Τσολάκης), Λέκα, Β. Καραγιάννης (75′ Ζαφειρόπουλος), Κοσέογλου (46′ Τζαλίλης), Σιδηρόπουλος.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ομίλου
Βέροια – Αετός Βαρβάρας 2-0
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 2-1
Ορέστης Ορεστιάδας – Πανθρακικός 0-2
Θερμαϊκός Θέρμης – Αναγέννηση Επανομής 2-1
ΑΟ Χανιώτης – Ποσειδών Μηχανιώνας 0-2
Νίκη Ευκαρπίας – Δόξα Δράμας 1-1
Καβάλα – Άρης Πετεινού 1-0
Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-2
Άρης Αβάτου – Κεραυνός Αγγελοχωρίου 3-0 (α.α.)
Η βαθμολογία
1. Καβάλα 52*
——————————–
2. Νέστος Χρυσούπολης 48
3. Πανθρακικός 45
4. Ορέστης Ορεστιάδας 36*
5. Ποσειδών Μηχανιώνας 36
6. ΑΟ Χανιώτης 35
7. Θερμαϊκός Θέρμης 35
8. Άρης Αβάτου 30
9. Απόλλων Παραλιμνίου 29
10. ΠΑΟΚ Κρηστώνης 29*
——————————–
11. Νίκη Ευκαρπίας 25
——————————–
12. Δόξα Δράμας 21
13. Βέροια 20
14. Κεραυνός Αγγελοχωρίου 15
15. Αναγέννηση Επανομής 11
16. Αετός Βαρβάρας 11*
17. Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 9
18. Άρης Πετεινού 9
* Έχουν ένα ματς λιγότερο.
** Ο Πανθρακικός τιμωρήθηκε με -1 βαθμό
Η επόμενη αγωνιστική
Άρης Πετεινού – Βέροια
Πανθρακικός – ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Αναγέννηση Επανομής – Άρης Αβάτου
Ποσειδών Μηχανιώνας – Ορέστης Ορεστιάδας
Αετός Βαρβάρας – Θερμαϊκός Θέρμης
Δόξα Δράμας – ΑΟ Χανιώτης
Νέστος Χρυσούπολης – Νίκη Ευκαρπίας
Απόλλων Παραλιμνίου – Καβάλα
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Κεραυνός Αγγελοχωρίου 3-0 (α.α.)
Διαβάστε αναλυτικά ρεπορτάζ από τους αγώνες στην εφημερίδα “Μαχητής του Κιλκίς” της Τρίτης 30.1.24