Αθλητισμός

Ενισχύεται ο Κιλκισιακός με την απόκτηση του Σάββα Παντελιάδη

Είναι η τρίτη φορά που ο 36χρονος Κιλκισιώτης άσσος του ελληνικού ποδοσφαίρου επιστρέφει στην ομάδα, στην οποία ανέδειξε το πλούσιο από την αρχή της σταδιοδρομίας του με το συγκρότημα της γενέτειράς του (σ.σ.: ΠΑΟΝΕ Επταλόφου) ταλέντου του και με την οποία απέκτησε την ευρεία φήμη.
Η (επαν)ένταξή του στην δύναμη του Κιλκισιακού συμβαίνει σε μία κρίσιμη στιγμή γιά την ομάδα του Κιλκίς, και η παρουσία του και μόνο αναμένεται να δώσει περισσότερες «στροφές» στην «μηχανή» της και να τονώσει ηθικό και ψυχολογία της στον βαθμό που απαιτείται γιά την επιχείρηση ανάκτησης του χαμένου «εδάφους» και επιστροφής στην «πρώτη γραμμή» της «μάχης» γιά τον τίτλο.
Ο Σάββας Παντελιάδης αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ η «γεμάτη» ποδοσφαιρική διαδρομή του περιλαμβάνει σημαντικούς σταθμούς σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, όπως, μεταξύ άλλων, Καστοριά, Λάρισα, ΑΟ Χανίων, Ολυμπιακό Βόλου κα.
Η μετεγγραφική κινητικότητα συνεχίζεται στον Κιλκισιακό με στόχο την προσθήκη δύο-τριών ακόμη επιλέκτων μονάδων, ώστε η ομάδα να καταστεί πλήρως ανταγωνιστική σε σχέση με την προαναφερθείσα επιδίωξη.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙ
Με τέρματα των Μπελίτσα, Καρυπίδη και Ηλιόπουλου ο Κιλκισιακός επιβλήθηκε με 3-1 σε φιλικό αγώνα το Σάββατο με τον Μέγα Αλέξανδρο Βαφειοχωρίου.Ο Κιλκισιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του εξαίρετου και πολύπειρου μεσοεπιθετικού Σάββα Παντελιάδη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα