Αθλητισμός

“Ηχηρό παρών” και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών από Γ.Σ.Μανδρών

Εντυπωσιακά ξεκίνησε την “επεισοδιακή”, λόγω …κορωνοϊού, φετινή αγωνιστική περίοδο κλασικού αθλητισμού ο Γυμναστικός Σύλλογος Μανρών, εντυπωσιακά την ολοκλήρωσε.

Έτσι, ο σύλλογος του νομού Κιλκίς έδωσε “ηχηρό παρών” στο αγώνισμα της σφυροβολίας του πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 8 και 9.8.20 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πατρών, καταλαμβάνοντας τρεις από τις περίοπτες και υψηλότερα βαθμολογούμενες θέσεις.

Μάλιστα, δύο από τα στελέχη του κατέρριψαν τις ατομικές επιδόσεις τους, κάτι το ιδιαιτέρως σημαντικό όταν συμβαίνει στην κορυφαία εγχώρια αγωνιστική διοργάνωση, ενώ ένα σημείωσε την καλύτερη φετινή του, κάτι που επίσης “μετρά” περισσότερο, σε σχέση με την προαναφερθείσα παράμετρο.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Προδανάς κατέλαβε την τέταρτη θέση με νέα ατομική επίδοση 69,99μ.(προηγούμενη 68.01μ.), χάνοντας από ατυχία και μόνο, γιά ένα πόντο, το ψυχολογικό “φράγμα” των 70 μέτρων!

Πέμπτος κατετάγη ο Γιώργος Κορακίδης, βελτιώνοντας και αυτός την ατομική επίδοσή του με 68,94μ., έναντι 68,10μ. της προηγουμένης.

Τέλος ο Κώστας Ζάλτος κατέλαβε την έβδομη θέση, σημειώνοντας την καλύτερη φετινή επίδοσή του με 65,64μ., αρκετά κοντά στην ατομική του (66,11μ.).

Και οι τρεις κράτησαν ψηλά την “σημαία” του κιλκισιώτικου αθλητισμού, δίνοντας υποσχέσεις γιά μεγαλύτερη πρόοδο, “εφ’ όσον παρέλθει και η κατάσταση, που δημιούργησε η πανδημία, και εξομαλυνθούν τα πράγματα και στον αθλητισμό”, όπως τόνισε ο “δάσκαλος” και προπονητής τους Γιάννης Χρίστογλου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]