Αθλητισμός

Στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α-Γ η «χρυσή» τριάδα του Γ.Σ. Μανδρών

Ξεκίνησαν χθες και ολοκληρώνονται αύριο στο ολυμπιακό στάδιο Αθηνών «Σπύρος Λούης» οι αγώνες των πανελληνίων πρωταθλημάτων κλασικού αθλητισμού ανδρών και γυναικών.

Σ’ αυτούς συμμετέχει και η «χρυσή» τριάδα του ΓΣ Μανδρών, με τα τρία μέλη της να ανήκουν στις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων, ενώ και τα τρία λαμβάνουν μέρος σε δύο αγωνίσματα το καθένα.
Ο Κυριάκος Ζώτος αγωνίζεται σε δισκοβολία και σφαιροβολία, ο Αλέξης Προδανάς σε σφυροβολία και δισκοβολία και η Δήμητρα Ζώτου επίσης σε σφυροβολία και δισκοβολία.

Και οι τρεις θα προσπαθήσουν να ανταποκριθούν στις υψηλότερες απαιτήσεις των ανωτέρω από πλευράς ηλικίας κατηγοριών, ώστε να διεκδικήσουν θέσεις, που θα ενισχύσουν περαιτέρω το ήδη αξιοσημείωτο επίπεδο πανελλαδικής αξιολόγησης του συλλόγου.

Πρόσθετο δε κίνητρο αποτελεί το να αποδείξουν γιά μιάν ακόμη φορά, ότι δικαίως κατατάσσονται στις φερέλπιδες μονάδες του χώρου των ρίψεων, στις οποίες αυτός «επενδύει» το μέλλον του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]