Στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α-Γ η «χρυσή» τριάδα του Γ.Σ. Μανδρών

Αθλητισμός /

Ξεκίνησαν χθες και ολοκληρώνονται αύριο στο ολυμπιακό στάδιο Αθηνών «Σπύρος Λούης» οι αγώνες των πανελληνίων πρωταθλημάτων κλασικού αθλητισμού ανδρών και γυναικών.

Σ’ αυτούς συμμετέχει και η «χρυσή» τριάδα του ΓΣ Μανδρών, με τα τρία μέλη της να ανήκουν στις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων, ενώ και τα τρία λαμβάνουν μέρος σε δύο αγωνίσματα το καθένα.
Ο Κυριάκος Ζώτος αγωνίζεται σε δισκοβολία και σφαιροβολία, ο Αλέξης Προδανάς σε σφυροβολία και δισκοβολία και η Δήμητρα Ζώτου επίσης σε σφυροβολία και δισκοβολία.

Και οι τρεις θα προσπαθήσουν να ανταποκριθούν στις υψηλότερες απαιτήσεις των ανωτέρω από πλευράς ηλικίας κατηγοριών, ώστε να διεκδικήσουν θέσεις, που θα ενισχύσουν περαιτέρω το ήδη αξιοσημείωτο επίπεδο πανελλαδικής αξιολόγησης του συλλόγου.

Πρόσθετο δε κίνητρο αποτελεί το να αποδείξουν γιά μιάν ακόμη φορά, ότι δικαίως κατατάσσονται στις φερέλπιδες μονάδες του χώρου των ρίψεων, στις οποίες αυτός «επενδύει» το μέλλον του.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]