Οικονομία

Πανελλήνια βραβεία στις επιχειρήσεις «Γυναίκες γαλακτοπαραγωγούς Γυναικοκάστρου» και ΚΟΝ.ΒΑ.

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά το περιοδικό «Γαστρονόμος» και η εφημερίδα «Καθημερινή» βράβευσαν διακεκριμένους Έλληνες παραγωγούς, μεταποιητές και εμπόρους ελληνικών τροφίμων.

Η λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15.10.18, στο μέγαρο Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα.

Δύο από τις βραβεύσεις αφορούν σε ισάριθμες επιχειρήσεις που εδρεύουν στον νομό Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μταξύ άλλων, και τα εξής:

“… Η βράβευση κάλυψε όλο το φάσμα του αγροδιατροφικού τομέα και έφερε στο προσκήνιο ιστορίες ανθρώπων που αγωνίζονται με πείσμα, ήθος και ευσυνειδησία, παράγοντας εξαιρετικά προϊόντα με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια. Προϊόντα που στέκονται με παρρησία ακόμη και στις ανταγωνιστικές διεθνείς αγορές και γίνονται πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό.

Δέσποινα Βουδούρη μαζί με την Ερασμία Παπαδοπούλου και την Σύλβια Σαμολαδά με το βραβείο για την ”Γυναικεία Επιχειρηματικότητα”

ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Στις «Γυναίκες Γαλακτοπαραγωγούς Γυναικόκαστρου» οι οποίες παράγουν το εξαιρετικό φρέσκο αγελαδινό γάλα «8 γυναίκες», ένα γάλα «από μητέρες για μητέρες», το οποίο μάλιστα κατόρθωσαν να βάλουν στα ράφια των υπεραγορών (σούπερ μάρκετ).

Η Γιάννα Τζήκα συνομιλεί με την Δέσποινα Βουδούρη και την Σύλβια Σαμολαδά στην εκδήλωση βράβευσης των βραβείων “Γαστρονόμος 2018”

ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ
Στην Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου διότι είναι μια επικερδής οικογενειακή ελληνική επιχείρηση που εξάγει σε όλη την Ευρώπη, επενδύει σε καινοτομίες και δεν λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Περισσότερα

Η METRO τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Αγκαλιάζοντας την Ισότητα»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η METRO προχώρησε στη διοργάνωση ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο: «Αγκαλιάζοντας την Ισότητα», […]

Δείτε ακόμα

«Ούτε κόμμα ούτε αρχηγό»

«Δεν ψάχνω ούτε κόμμα ούτε αρχηγό», ήταν η λακωνική απάντηση του πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη, όταν […]