Κοινωνία

Η πανελλήνια λαμπαδηδρομία γιά την εθελοντική αιμοδοσία του Ε.Ε.Σ. στο Κιλκίς

Στην ετήσια πανελλήνια λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών, που διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας συμμετέχει για πρώτη φορά, διοργανώνοντας τις σχετικές εκδηλώσεις σε τοπικό επίπεδο, το τμήμα Κιλκίς του Εληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
«Με ιδιαίτερη χαρά σάς ενημερώνουμε, ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς θα συμμετάσχει για πρώτη χρονιά στην πανελλήνια λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών, που διοργανώνεται για δωδέκατη χρονιά υπό την αιγίδα του υπουργείου υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης, του εθνικού κέντρου αιμοδοσίας, της πανελλήνιας ομοσπονδίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών καθώς και της ελληνικής ομοσπονδίας θαλασσαμίας.
Η πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και οι εθελοντές του Eλληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς σάς καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να παρευρεθείτε στην υποδοχή της «Φλόγας Αγάπης», που θα πραγματοποιηθεί μπροστά απο τα γραφεία του περιφερειακού τμήματος μας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 2, σήμερα στις 7 μ.μ και έπειτα να ακολουθήσετε την λαμπαδηδρομία μέχρι τον τελικό προορισμό της συμβάλλοντας και εσείς από την πλευρά σας σε αυτήν την διοργάνωση που γίνεται για πρώτη φορά στον νομό μας.
Η συμμετοχή σας θα είναι πολύτιμη ώστε η «Φλόγα Αγάπης» να φωτίσει στις καρδιές όλων των συμπολιτών μας, καλλιεργώντας έτσι, το πνεύμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Στον χώρο της πλατείας Ειρήνης θα πραγματοποιείται συγκέντρωση τροφίμων σε ειδικά περίπτερα έως και την ημέρα της λαμπαδηδρομίας με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού πρατηρίου του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Παραιτήσου»

Την τιμητική τους είχαν την εβδομάδα που μας πέρασε στον πολιτικό «στίβο» του νομού μας η απαίτηση παραιτήσεων. Εν αρχή […]