Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ήταν και είναι «κύριος»!

Εκτός από «συνταξιούχος» ποδοσφαιριστής ο Παναγιώτης Παυλίδης, ο… κατά κόσμον περισσότερο γνωστός και ως «Ξαρχάκος», είναι πλέον εδώ και μικρό χρονικό διάστημα και… πραγματικός συνταξιούχος του δημοσίου.

Και τούτο, διότι μετά από μία μακρά  πορεία ως δημοτικός υπάλληλος , αρχικώς στον «καπποδιστριακό» δήμο Πολυκάστρου και αργότερα στον «καλλικρατικό» της Παιονίας, ήλθε και γι’ αυτόν πριν από μερικές ημέρες η ώρα της συνταξιοδότησής του.

Κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από  πλευράς του δημοτικού συμβούλου Γεωργίου Φράγκου στην προ ολίγων ημερών συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας, όταν έλαβε τον λόγο για να εξάρει το ήθος και την επιμέλεια του ανδρός, ως δημοτικού υπαλλήλου στα χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Κάτι γιά το οποίο συνηγορεί απολύτως και η στήλη, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές, που ο αγαπητός Παναγιώτης  φρόντιζε γρήγορα και αμέσως  να ανταποκριθεί σε όλα μας τα αιτήματα.

Και γιά να μιλήσουμε και με τους αγαπημένους μας ποδοσφαιρικούς όρους, ήταν και είναι πάντοτε  ένας «κύριος» εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων!

Και επειδή εντός των αγωνιστικών χώρων οι πιθανότητες να ξανασυναντηθούμε είναι μηδενικές, ελέω… του υπέρβαρου συντάκτη της «στήλης», βεβαίως το μόνο, που μπορούμε να ευχηθούμε, είναι ότι, εκτός αυτών των χώρων, οι ευκαιρίες  θα είναι πλέον περισσότερες!

 

Περισσότερα

Όχι χαμηλά τα “πανώ”

Τείνει να εξελιχθεί, αν δεν έχει ήδη εξελιχθεί, σε … μόδα στο Κιλκίς η ανάρτηση ενημερωτικών “πανώ” σε χαμηλό ύψος, […]

Φωτοσχόλιο

Από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024

«Παράδρομοι» και… δρόμοι

Δεν σημειώθηκε τροχαίο στο ύψος της Νέας Σάντας σε κανένα… «παράδρομο» ή «εθνική οδό», όπως με «ευκολία» ισχυρίσθηκαν κάποιοι του […]

Δείτε ακόμα