Αθλητισμός

Από το Π.Αγιονέρι η πιό «εκρηκτική» αρχή στο πρωτάθλημα Α1 της Ε.Π.Σ. Κιλκίς

Με εκτός έδρας «πεντάρα» επί του Πευκοδάσους. «Ζορίστηκαν» οι περυσινοί πρωταγωνιστές, πλην ΑΕ Πολυκάστρου καθώς και ο προερχόμενος από υποβιβασμό Κιλκισιακός. Με νίκες ξεκίνησαν Πάικο Γουμένισσας και Μάνδρες. Σημειώθηκαν όλα τα δυνατά αποτελέσματα, και μάλιστα σε «τέλεια» αναλογία (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες, δύο ήττες), ενώ μόνο τρεις ομάδες δεν «βρήκαν δρόμο» προς τα δίχτυα. Ιστορικό τέρμα των «νεοφωτίστων» Καστανεών. «Σοκ» από τον σοβαρό τραυματισμό του Αποστολίδη του Κιλκισιακού, που χάνει …όλη την περίοδο!

Νικώντας εκτός έδρας το επανακάμψαν Πευκόδασος με «πεντάρα» το Παλαιό Αγιονέρι υπήρξε η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις κατά την πρώτη αγωνιστική κατηγορία του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ.
Με εξαίρεση την ΑΕ Πολυκάστρου, που ξεκίνησε με άνετη νίκη, οι περυσινοί πρωταγωνιστές «ζορίστηκαν» με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης να παραχωρεί εντός έδρας ισοπαλία στο Ν.Γυναικόκαστρο, τον Μ. Αλέξανδρο Βαφειοχωρίου να «σκοντάφτει» με το ίδιο αποτέλεσμα στον ΣΣ Μουριών και τον Α.Χαράλαμπο να ηττάται στην Γουμένισσα.
Δύσκολη νίκη και μάλιστα στα τελευταία λεπτά στον Επτάλοφο, και γιά τον προερχόμενο από υποβιβασμό Κιλκισιακό. Μία νίκη που του «βγήκε ξινή» καθώς επισκιάσθηκε κατά «σοκαριστικό» τρόπο από τον σοβαρό τραυματισμό του Αποστολίδη, εξ αιτίας του οποίου ο άτυχος παίκτης χάνει ….όλη την περίοδο!
Νικηφόρο υπήρξε το ξεκίνημα τόσο γιά το Πάικο Γουμένισσας, όπως αναφέρθηκε, όσο και για τις Μάνδρες, με τις τελευταίες να επικρατούν των Καστανεών, οι οποίες ωστόσο σημείωσαν με τον Ασημακίδη το πρώτο και, ως εκ τούτου ιστορικό, τέρμα τους στην «παρθενική» εμφάνισή τους στην ανώτερη κατηγορία του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου. (Εν προκειμένω ο χαρακτηρισμός «νεοφώτιστη» προσδίδεται στην ομάδα των Καστανεών με …την κυριολεκτική έννοια της λέξης).
Στην εναρκτήρια αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας σημειώθηκαν όλα τα δυνατά αποτελέσματα και μάλιστα κατά την ιδανική αναλογία των τριών νικών, δύο ισοπαλιών και δύο ηττών, ενώ σημειώθηκε ο ικανοποιητικός αριθμός των 22 τερμάτων.
Μόνο τρεις ομάδες αυτές των Πευκοδάσους, Α.Χαραλάμπους και Αργυρούπολης δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία, ενώ στον «εκτελεστικό» τομέα ο Πέτρος Αβραμίδης του Π.Αγιονερίου υπήρξε ο μόνος παίκτης που σημειώσε δύο τέρματα.

Τα πλήρη αποτελέσματα
Πευκόδασος-Π.Αγιονερίου 0-5
(Πετ. Αβραμίδης 2, Μπεζιάνη, Γ.Αλεξίου, Συμεωνίδης)
Εθνικός ΣΣΜ-Μ.Αλέξανδρος Βαφειοχωρείου 1-1
(Χριστοδουλάρας-Καρασαρίδης)
Πάικο Γουμένισσας-Α.Χαράλαμπος 2-0
(Πολυζόπουλος, Τακαβάκης)
Μάνδρες-Καστανιές 2-1
(Γ.Γιαννακίδης, Δαϊλλίδης-Ασημακίδης)
ΑΕ Πολυκάστρου-Αργυρούπολη 3-0
(Σουτίσιακ, Ζεϊμπεκέρης, Ευθυμιάδης)
Επτάλοφος-Κιλκισιακός 2-3
(Κοτσαμποϊκίδης, Ζελέγκου-Λογγινίδης, Μπελίτσας, Γρηγοριάδης)
ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Ν.Γυναικόκαστρο 1-1
(Ε.Πόκτας-Σ.Παπαδόπουλος)

Η επομένη ημέρα
(Σάββατο 20.9.14)
Καστανιές-Αργυρούπολη
Πάικο Γουμένισσας-Μάνδρες
Α.Χαράλαμπος-Εθνικός Σ.Σ.Μουριών
Π.Αγιονέρι-Μ.Αλέξανδρος Βαφειοχωρείου
Πευκόδασος-ΑΕ Πολυκάστρου
Ν.Γυναικόκαστρο-Επτάλοφος
Κιλκισιακός-ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Οι «εκτελεστές» της α1 κατηγορίας
2 τέρματα: Πετ.Αβραμίδης (Π.Αγιον.)
1 τέρμα: Μπεζιάνη (Π.Αγιον.), Γ.Αλεξίου (Π.Αγιον.), Συμεωνίδης (Π.Αγιον.), Καρασαρίδης (ΜΑΒ), Πολυζόπουλος (Πάικ.Γουμ.), Τακαβάκης (Πάικ.Γουμ.), Σ.Παπαδόπουλος (Ν.Γυν.), Κοτσαμποϊκίδης (Επτ.), Ζελέγκου (Επτ.), Ασημακίδης (Καστ.), Λογγινίδης (Κιλκ.), Μπελίτσς (Κιλκ.), Γρηγοριάδης (Κιλκ.), Ε.Πόκτας (ΠΑΟΚ), Γ.Γιαννακίδης (Μαν.), Δαϊλλίδης (Μαν.), Σουτίσιακ (ΑΕΠ), Ζεϊμπεκέρης (ΑΕΠ), Ευθυμιάδης (ΑΕΠ), Χριστοδουλάρας (Εθν.ΣΣΜ).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]