Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Παλαιοκομματικής κοπής παραγοντικά παιχνίδια

Οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν και άρχισαν οι αναμενόμενες κατά τον παραδοσιακό τρόπο διαρροές ονομάτων που δήλωσαν ότι θα είναι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια των κομμάτων στον νομό Κιλκίς.

Όπως είναι λογικό το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ίσως να προκαλεί το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., που φαίνεται “πανίσχυρο”, όπου γράφονται ή ακούγονται διάφορα ονόματα, από πιθανά μέχρι απίθανα, ακόμη και κάποιου ο οποίος είχε δήθεν καταθέσει την κομματική του ταυτότητα για κάποιο προσωπικό κέφι που δεν του έγινε.

Σε τέτοιου είδους καταστάσεις δε λείπουν οι «λαγοί» και οι χρήσιμοι ακίνδυνοι που απλώς συμπληρώνουν ψηφοδέλτια για να κοιμούνται ήσυχα και να κινούνται ανέξοδα τα φαβορί.

Ελπίζουμε η Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς Ν.Δ. που έχει δώσει τέτοια δείγματα στο παρελθόν να μη μεθοδεύει τα παλαιοκομματικής κοπής παραγοντικά παιχνίδια κάνοντας «αβάντες» στους γνωστούς κύκλους, ενώ η αποστολή της είναι να κρατάει ίσες αποστάσεις από όλους.

Περισσότερα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Φωτοσχόλιο

Από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024

«Παράδρομοι» και… δρόμοι

Δεν σημειώθηκε τροχαίο στο ύψος της Νέας Σάντας σε κανένα… «παράδρομο» ή «εθνική οδό», όπως με «ευκολία» ισχυρίσθηκαν κάποιοι του […]

Δείτε ακόμα