Αθλητισμός

Οι παλαίμαχοι του ποδοσφαίρου τιμούν και φέτος την μνήμη του Στ. Ορφανίδη

Για άλλη μια χρονιά οι παλαίμαχοι του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου θα δώσουν το «παρών» στην θεσμική πλέον διοργάνωση, με την οποία τιμούν την μνήμη του πρόωρα χαμένου ιδρυτή του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του «Μαχητή» Σταύρου Ορφανίδη.

Ως γνωστόν πρόκειται για την διοργάνωση, την οποία θέσπισε ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών δημοτικής ενότητας Δοϊράνης «Μέγας Αλέξανδρος», με προοπτική αυτή να αναχθεί στον κορυφαίο θεσμό παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του νομού, με κύρος και φήμη πέραν των ορίων αυτού.
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Και όπως κατέδειξε η περυσινή διοργάνωση η χρονική απόσταση από την επίτευξη αυτού του αντικειμενικού σκοπού είναι πολύ μικρή.

Φέτος δήλωσαν συμμετοχή οι δύο σύλλογοι παλαιμάχων του Κιλκισιακού και ο αντίστοιχος της ΑΕ Πολυκάστρου, συν… την αυτονόητη την συμμετοχή του εμπνευστή της διοργάνωσης συλλόγου παλαιμάχων δημοτικής ενότητας Δοϊράνης «Μέγας Αλέξανδρος», με την συνδρομή και των παλαιμάχων του Εθνικού Σ.Σ.Μουριών.

Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει την Τετάρτη 13.9.17, παραμονή της ημέρας της ονομαστικής εορτής του αλησμόνητου Σταύρου Ορφανίδη στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς με ώρα έναρξης 4.30 το απόγευμα.

Εντός των αμέσως προσεχών ημερών, αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση εκπροσώπων των φορέων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, κατά την οποία θα καθορισθούν και οι όροι διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]