Αθλητισμός

Οι παλαίμαχοι δείχνουν τον «δρόμο» της Αγάπης και Αλληλεγγύης

O Υπερέβη και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις η επιτυχία της πρώτης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης παλαιμάχων με την επωνυμία «Διοργάνωση (τουρνουά) Αγάπης και Αλληλεγγύης.
Την σχετική πρωτοβουλία ανέλαβε ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών δημοτικής ενότητας (πρώην δήμου) Δοϊράνης δήμου Κιλκίς «Μέγας Αλέξανδρος», ενώ γιά την υλοποίησή της συνεργάσθηκαν οι σύλλογοι παλαιμάχων Κιλκισιακού, ΑΕ Πολυκάστρου, Εθνικού ΣΣ Μουριών και Κεραυνού Χορηγίου.
Η διοργάνωση καθιερώνεται γιά κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς και αυτή η πρώτη αποσκοπούσε στην συγκέντρωση χρημάτων γιά αγορά πετρελαίου θέρμανσης γιά τις ανάγκες του κέντρου κοινωνικης στήριξης (ΚΚΣ) Κιλκίς.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι εκδηλώσεις της πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 28.12.13 στο γήπεδο και στο πολιτιστικό κέντρο Αμαράντων.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«….Το πρόγραμμα στο γήπεδο των Αμαράντων περιελάμβανε το καλωσόρισμα του Αη Βασίλη (Γιώργος Δήμπαλας) προς όλους τους παλαιμάχους και την αποστολή του κέντρου κοινωνικής στήριξης με τσίπουρο και λουκούμια, την ποδοσφαιρική συνάντηση ομάδων με την συμμετοχή των παιδιών του κέντρου καθώς και τον αγώνα των μικτών ομάδων ΑΕ Πολυκάστρου, Μεγάλου Αλεξάνδρου και Κεραυνού Χωρυγίου και την αντίστοιχη του ΑΟ Κιλκισιακού και Εθνικού ΣΣ Μουριών.
PALAIMAXOI 2Ακολούθησε τελετή στο πολιτιστικό κέντρο Αμαράντων, όπου μετά την αναφορά στον σκοπό της διοργάνωσης από τον πρόεδρο του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιώργο Δήμπαλα παραδόθηκε από τους υπευθύνους των συλλόγων στην υπεύθυνη του κέντρου κ. Γεωργία Κυρλαγκίτση ισόποσο χρηματικό ποσό.
Χαιρετισμούς με αναφορές στην διοργάνωση απηύθυναν οι πρόεδροι των συλλόγων ΑΟ Κιλκισιακού Γιώργος Παναγιωτίδης, ΑΕ Πολυκάστρου Σάκης Δεβετζόπουλος, Κεραυνού Χορηγίου Γιώργος Κωνσταντινίδης, Εθνικός ΣΣ Μουριών Γιώτης Κούσης καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων.
Προς τιμήν όλων των συμμετασχόντων τα παιδιά του ΚΚΣ έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.
Η εκδήλωση περατώθηκε με δεξίωση σε εορταστικό πνεύμα και την υπόσχεση όλων των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών γιά ανάλογο απάντημα και κοινωνικό σκοπό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]