Αθλητισμός

Οι παλαίμαχοι του Άρεως Α.Παντελεήμονος συνεχίζουν να δίνουν το αγωνιστικό «παρών»

Διεξήχθη το Σάββατο 21.7.18, στο γήπεδο Α.Παντελεήμονος, ο θεσμικός θερινός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Άρεως Α.Παντελεήμονος και ομάδας παλαιμάχων παικτών του.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«…Το «παρών» έδωσαν αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, προσφέροντας μοναδικές στιγμές από το παρελθόν σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στην αποχαιρετιστήρια αυτή εκδήλωση της περιόδου απονεμήθηκε στον «αρχιεκτελεστή» της ομάδας περιόδου 2017-18 Νικόλαο Σιάνα το καθιερωμένο αναμνηστικό έπαθλο “Ανέστης Νικολαϊδης”.

Ο θεσμός συμπληρώνει φέτος δεκαπέντε χρόνια ζωής και την απονομή του επάθλου έκανε ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αρεως Σωτήριος Δημητριάδης.

Την αγωνιστική περίοδο 2003-04 για πρώτη φορά ο επί σειρά ετών έφορος γηπέδου & ιματισμού της ομάδας Ανέστης Νικολαΐδης απένειμε αναμνηστικό έπαθλο, στο τέλος της περιόδου, στον τότε πρώτο σκόρερ της ομάδας Δημήτριο Ασλανίδη.

Έκτοτε ακολούθησαν άλλες τρεις φορές μέχρι και την αποχώρησή του από τα διοικητικά της ομάδας το 2007.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]