Αθλητισμός

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τίμησαν όπως αρμόζει την μνήμη του Σ.Ορφανίδη

Για τέταρτη συνεχή χρονιά οι σύλλογοι παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των Κιλκισιακού, ΑΕ Πολυκάστρου, Μ.Αλεξάνδρου δημοτικής ενότητας Δοϊράνης και Εθνικός ΣΣ Μουριών ήταν πιστοί στο «ραντεβού» τους, και την Πέμπτη 14.9.17 διεξήχθηκε στο γήπεδο του ΣΣ Μουριών η ετήσια διοργάνωση «Σταύρος Ορφανίδης» εις μνήμην του γενάρχη του σύγχρονου κιλκισιώτικου τύπου, σπουδαίου Κιλκισιώτη και ιδρυτή του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του «Μαχητή».

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Παρά την υψηλή θερμοκρασία οι Κιλκισιώτες παλαίμαχοι έδειξαν για μια ακόμη αφορά την αγάπη τους για τον ποδόσφαιρο και τον σεβασμό σ΄έναν άνθρωπο, που προσέφερε πολλά στον νομό.

Για την ιστορία οι συμμετέχοντες σύλλογοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο ενώπιον του παλαίμαχου Δοϊρανιώτη διαιτητή Πέτρου Κωτούλα δίχως το άγχος της βαθμολογικής κατάταξης με τις εξής συνθέσεις ομάδων:

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μιχαηλίδης, Χοτζούδης, Παναγιωτίδης, Κετικίδης, Λαζαρίδης, Ιωαννίδης, Χαριτωνίδης, Συμεωνίδης, Τομπουλίδης, Κωνσταντινίδης, Καραμπίδης.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ: Κανάκης, Δεβετζόπουλος, Ευθυμιάδης, Σούρλας, Γεωργιάδης, Τουλκερίδης, Μπάτσης, Καραγεωργούδης, Παρδάλης, Θεολόγου, Γιαννίτσης.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕ ΔΟΪΡΑΝΗΣ: Ποιμενίδης, Παπαδόπουλος, Σαράντης, Δήμπαλας, Τρούπης, Παπακώστας, Μάρκου, Τσιόκας, Μηλιωρίτσας, Πιπερτζής, Κωστανάκης.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ Σ.Σ. ΜΟΥΡΙΩΝ: Θεοδοσιάδης, Χαραλαμπίδης, Θεοχαρίδης, Καρυπίδης, Γκοροβέσι, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Κουσαγιαννίδης, Παναγιωτίδης, Π.Κούσης, Αλεξανδρίδης, Κ.Κούσης.

Στους συλλόγους απονεμήθηκαν αναμνηστικά κύπελλα-προσφορά της εφημερίδας «Μαχητής του Κιλκίς», ενώ προλόγισαν το πνεύμα και τον σκοπό της διοργάνωσης οι Γιώργος Δήμπαλας, Σάββας Καραμπίδης, Σάκης Δεβετζόπουλος, Κώστας Παπακώστας και Παναγιώτης Κούσης.

Η ποδοσφαιρική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με προσφορά εδεσμάτων, που με ιδιαίτερη φροντίδα ετοίμασαν οι «οικοδεσπότες» παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Σ.Σ. Μουριών.

Οι συμμετέχοντες σύλλογοι ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για την πέμπτη ετήσια διοργάνωση «Σταύρος Ορφανίδης» για την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 με υπεύθυνο διοργάνωσης σύμφωνα με την σειρά ανάληψης των αγώνων, τον σύλλογο παλαιμάχων Μ.Αλέξανδρος δημοτικής ενότητας Δοϊράνης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα