Γενικά

Παιδιά του δήμου Κιλκίς θα φιλοξενήσει ο αδελφός δήμος Λατσιών

Ο αδελφοποιημένος με τον αντίστοιχο του Κιλκίς δήμος Λατσιών Κύπρου προτίθεται να φιλοξενήσει δωρεάν δέκα μαθητές των ε’ και στ’ τάξεων δημοτικών σχολείων του δήμου Κιλκίς στην θερινή δημοτική κατασκήνωσή του που λειτουργεί στην ορεινή κοινότητα Αγριδιών.

Η περίοδος φιλοξενίας είναι εξαήμερη ( σε σειρές από τις 25 Ιουνίου έως τις 6 Αυγούστου 2018) και προτείνεται για τα παιδιά να συνοδεύονται από άτομο που θα εκτελεί χρέη ομαδάρχη.

Ο δήμος Λατσιών αναλαμβάνει να καλύψει την διαμονή και διατροφή των μαθητών, την μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο ενώ οι λοιπές δαπάνες (μετάβαση από Κιλκίς προς Κύπρο και επιστροφή) θα καλυφθούν από όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα της κατασκήνωσης.

Ο δήμος Κιλκίς απέστειλε στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Κιλκίς έντυπο υλικό προκειμένου με τη σειρά της να ενημερώσει μέσω των δημοτικών σχολείων, τους γονείς και τους μαθητές για το πρόγραμμα των θερινών κατασκηνώσεων.

Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στις θερινές κατασκηνώσεις του δήμου Λατσιών καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση η οποία διατίθεται από τα κατά τόπους δημοτικά σχολεία.

Ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων έχει οριστεί η Δευτέρα 30.4.18.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον δήμο Λατσιών στο τηλ. 0035722878781 fax 0035722487213 (Μαρίνα Ευαγόρου).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα