Πολιτική

Όχι στην πολιτική της εξόντωσης των κτηνοτρόφων

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της εφαρμοζόμενης πολιτικής στον τομέα της κτηνοτροφίας διοργανώνει η πανελλήνια ένωση κτηνοτρόφων (ΠΕΚ).
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 5.9.14, στον χώρο προ του υπουργείου Κ.Μακεδονίας-Θράκης, με ώρα έναρξης 1 μετά το μεσημέρι.
Με την ευκαιρία αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στην 1 μετά το μεσημέρι, οι κτηνοτρόφοι, μέλη της πανελλήνιας ένωση κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), διοργανώνουν συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, στη Θεσσαλονίκη μιαν ημέρα πριν την επίσκεψη του πρωθυπουργού για την έναρξη της ΔΕΘ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς στηρίζει τα δίκαια αιτήματα και τους αγώνες των κτηνοτρόφων και καλεί τους κτηνοτρόφους του Κιλκίς να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Παρασκευής.
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι των μειονεκτικών περιοχών αλλά και όλων των περιοχών της χώρας δεν έχουν καμμιάν ελπίδα επιβίωσης, παρά μόνο τον αγώνα για την ανατροπή της «μνημονιακής» συγκυβέρνησης και των πολιτικών εξόντωσης του αγροτικού κόσμου».

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]