Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Όχι μόνον… υποσχέσεις

Την… Φιλλανδία, την χώρα με τις “χίλιες λίμνες” (στην πραγματικότητα είναι περισσότερες), θυμίζει η περιοχή στην είσοδο του δημοτικού γυμναστηρίου της Αξιούπολης, κάθε φορά που έχουμε βροχόπτωση.

Και τούτο διότι από τις πολλές λακκούβες τα βρόχινα νερά σχηματίζουν δεκάδες παροδικές μικροσκοπικές “λιμνούλες”, όπως αποτυπώνει και ο φωτογραφικός φακός του “Μαχητή”.

Εξ ου και οι επανειλημμένες οχλήσεις από πλευράς του προέδρου της κοινότητας Κύρου Καλαβάζη γιά την ασφαλτόστρωση του επίμαχου τμήματος, κυρίως προς τις αρμόδιες περιφερειακές αρχές, οι οποίες μάλιστα έχουν δεσμευτεί σχετικώς και σε πολιτικό και υπηρεσιακό επίπεδο.

Μόνον που οι υποσχέσεις έχουν παραμείνει έως σήμερα… υποσχέσεις, για μία ασφαλτόστρωση μόλις μερικών δεκάδων μέτρων, η οποία όμως χρησιμοποιείται καθημερινώς κυρίως από δεκάδες νέους αθλητές και παράλληλα από διάφορους ξένους φιλάθλους τις ημέρες αγώνων στα εκεί γυμναστήρια, ανοικτό και κλειστό.

Κάτι που θα πρέπει να δει και η δημοτική αρχή, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά στις επεμβάσεις πέραν της ασφαλτοστρώσεως, ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο των… εκατό λιμνών!

Άλλωστε οι υποσχέσεις έχουν αξία μόνον όταν… ασφαλτοστρωθούν”!

Περισσότερα

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Πώς γίνεται;

«Πώς γίνεται να «διαρρηγνύουμε τα ιμάτιά μας» γιά το ζήτημα της μεταφοράς μαθητών στα σχολεία, που δεν είναι αρμοδιότητα του […]

Δείτε ακόμα

Έφιππη Νέα Δημοκρατία

Μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2023 είχα γράψει για τον μεγάλο κίνδυνο του Μητσοτάκη να μετατραπεί από μία σχετικά ικανοποιητική […]