Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ούτε υποψήφιος… ευρωβουλευτής να ήταν!

Πολλές επισκέψεις του αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Γεωργαντά τις τελευταίες ημέρες για διάφορες εκδηλώσεις σε διάφορα και σημεία του νομού μας.

Αρχικώς στην δημοτική ενότητα Δοϊράνης,και συγκεκριμένα στα Αμάραντα, όπου παρευρέθη στην εκδήλωση μνήμης και σεβασμού για τους πεσόντες στην πρώτη μάχη αντίστασης κατά των Γερμανών κατακτητών τον Απρίλιο του 1941 και στην συνέχεια στο Μυριόφυτο στο κοινοτικό κατάστημα, όπου συζητήθηκαν ζητήματα, που την αφορούν και παράλληλα της προσέφερε ένα φωτοτυπικό μηχάνημα για τις λειτουργικές του ανάγκες.

Την Δευτέρα σειρά είχε το 1ο δημοτικό σχολείο της Γουμένισσας, όπου είχε συνάντηση με τον σύλλογο των εκπαιδευτικών και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και συζήτηση για την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του.

Ούτε υποψήφιος ευρωβουλευτής να ήταν, δεν θα «έτρεχε» τόσο!

Περισσότερα

Πόντιος και… δεν το «κρύβει»

Ήλθε γιά περιοδεία στον νομό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Η αρχή έγινε από την […]

Προσκεκλημένος του Προέδρου

Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων(ΟΕΚ) με τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Frank-Walter Steinmeier, στο προεδρικό μέγαρο Schloss Bellevue. Ο Κιλκισιώτης πρόεδρος […]

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπύράκη στο δημαρχείο Παιονίας

Δείτε ακόμα