Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ούτε έργο, ούτε ..δήμαρχος!

«Μιλώντας γιά το έργο η επιστημονικά υπεύθυνη κ. Τσουκαλά αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία του κέντρου σε τοπικό, πανελλαδικό αλλά και διεθνές επίπεδο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, τα στελέχη και τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Δ. Τσαντάκη και προσωπικά τον κ. Ευάγγελο Μπαλάσκα, ο οποίος, όπως τόνισε, υπήρξε από την πρώτη στιγμή ένθερμος υποστηρικτής της αξιοποίησης, της προβολής και της διάσωσης του παλαιοντολογικού θησαυρού της περιοχής μας και πίστεψε και επένδυσε στο έργο, στην σημασία και στην αξία του γιά τον τόπο μας».
Αυτά αναφέρονταν σε ενημερωτικό δελτίο δημοσιευμένο-αναρτημένο στις 12 Σεπτεμβρίου 2012 γιά τα εγκαίνια του μουσείου παλαιοντολογίας-σπηλαίου Κιλκίς, στον όροφο του δημοτικού αναψυκτηρίου λόφου Αγίου Γεωργίου.
Με βάση τα τότε λεχθέντα από την επιστημονική υπεύθυνη του συγκεκριμένου χώρου και τον φορέα του Ευαγγελία Τσουκαλά, ό,τι έγινε με το μουσείο παλαιοντολογίας-σπηλαίου έγινε χάρη στην ένθερμη υποστήριξη της σημερινής δημοτικής αρχής, που «επένδυσε» στο έργο, στην σημασία και στην αξία του γιά τον τόπο μας».
Πριν καλά-καλά περάσουν δύο χρόνια, δεν υπάρχουν ούτε έργο (μουσείο παλαιοντολογίας-σπηλαίου) ούτε …δήμαρχος!
(Ίσως επειδή μεταξύ «παχεών» λόγων και «στεγνής» πραγματικότητας, μεσολαβεί ένα …αγεφύρωτο «χάσμα»!).

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Πόντιος και… δεν το «κρύβει»

Ήλθε γιά περιοδεία στον νομό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Η αρχή έγινε από την […]

Προσκεκλημένος του Προέδρου

Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων(ΟΕΚ) με τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Frank-Walter Steinmeier, στο προεδρικό μέγαρο Schloss Bellevue. Ο Κιλκισιώτης πρόεδρος […]

Δείτε ακόμα