Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Ουδέν… καλόν αμιγές κακού»

Tις παρακλήσεις της ΔΕΥΑ Παιονίας γιά βροχοπτώσεις φαίνεται, ότι “άκουσε”… ο καιρός, και έχουν “ανοίξει” πραγματικά οι ουρανοί τις τελευταίες ώρες.

Γεγονός που θα βοηθήσει τον υδροφόρο ορίζοντα να ανέλθει αισθητά και επί της ουσίας να αναστείλει τις εκκλήσεις γιά συνετή διαχείριση του πόσιμου νερού από πλευράς των δημοτών, που εσχάτως μέσω σχετικής ανακοινώσεως είχε δημοσιοποιήσει η εν λόγω δημοτική επιχείρηση από την… “νεότευκτη” διαδικτυακή της σελίδα.

Μία προτροπή, η οποία κρίθηκε αναγκαία, καθώς, σύμφωνα με τα δεδομένα λόγω της πρωτοφανούς τα τελευταία χρόνια ανομβρίας, η στάθμη στο δίκτυο υδροδότησης από τις πηγές του “Βαλιαράτσι”, από τις οποίες υδρεύονται οι δημοτικές ενότητες Αξιούπολης και Ευρωπού, είχε «πέσει» στο μισό περίπου (βλ. σχετικό ρεπορτάζ του “Μαχητή”).

Βεβαίως, οι τελευταίες βροχοπτώσεις δεν λύνουν το πρόβλημα οριστικώς, όμως οι μεσοπρόθεσμες μετεωρολογικές προβλέψεις του καιρού δείχνουν, ότι αυτός θα εξακολουθήσει να είναι «σύμμαχος».

Τόσο ισχυρός, που πιθανόν να προκαλέσει και… πλημμυρικά φαινόμενα, που με την σειρά τους πιθανόν να προκαλέσουν άλλα προβλήματα.

«Ουδέν… καλόν αμιγές κακού», όπως εν προκειμένω θα παρέφραζε κανείς την γνωστή ρήση.

Περισσότερα

Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ opencoffee

Μπορεί η συζήτηση που προκάλεσε ο Στέφανος Παραστατίδης για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ να ήταν μέσω της διαδικασίας του οpencoffee […]

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.

Με τον Στεργιάδη η παρουσίαση

Το βιβλίο του “Οι ρίζες μας – Μουριές Κιλκίς” παρουσίασε στο κοινό του Κιλκίς την περασμένη Τετάρτη στην “Καπναποθήκη” της […]

Δείτε ακόμα