Κοινωνία

Όταν η πρώτη ηλικία «δένει» με την τρίτη

«Ζωντανό» παράδειγμα του πώς μπορεί να «δένει» η πρώτη ηλικία με την τρίτη προσφέρουν ο λειτουργών στο πλαίσιο της κοινωνικής δημοτικής επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ) βρεφονηπιακός σταθμός «Τσαφ-Τσουφ» του Κιλκίς και ο συμπολίτης Παύλος Παπαδόπουλος.
Η σχετική ανακοίνωση …«τα λέει όλα»:
«Ο κύριος Παύλος έρχεται συχνά στον βρεφονηπιακό σταθμό μας, γιά να κεράσει τα παιδάκια μας! (Ίσως προς τιμήν ή εις μνήμην αγαπημένων του προσώπων). Γιά τα παιδιά, όμως, έχει μεγάλη αξία, εκτός από το κέρασμα και η επαφή μαζί του.
Κάποια ημέρα του ζητήσαμε να μας πει ένα αγαπημένο του παραμύθι, και τα παιδιά καθηλώθηκαν απ’ την αφήγησή του! (Ο ίδιος τόνισε, ότι και γι’ αυτόν είχε μεγάλη αξία!).
Ετσι καταφέραμε, έστω και γιά λίγο, το «δέσιμο» με την τρίτη ηλικία και ό,τι σημαίνει αυτό γιά τα παιδιά, αλλά και γιά …τον ίδιο τον κ. Παύλο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]