Πολιτική

Ορκίστηκε περιφερειακή σύμβουλος η Έφη Ναβροζίδου στη θέση του Μ.Βιδιαδάκη

Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» ορκίστηκε την Δευτέρα 25.5.20 η Έφη Ναβροζίδου, στη θέση του Μιχάλη Βιδιαδάκη.

Υποψήφια στην περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς, η Έφη Ναβροζίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Κιλκίς. Έχει σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και έχει ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς.

Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και ως δασκάλα χορού. Έχει ετήσια επιμόρφωση από το πανεπιστήμιο Αιγαίου στην ειδική αγωγή.

Έχει πτυχίο σε τρεις ξένες γλώσσες και σπουδές σε ωδείο στο κλασικό τραγούδι, στην κλασική κιθάρα και στους ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς. Έχει πλούσιο καλλιτεχνικό έργο ως μουσικός και τραγουδίστρια.

Είναι γενική γραμματέας του σκακιστικού ομίλου Κιλκίς.

Έχει πλούσιο κοινωνικό και εθελοντικό έργο σε πολυάριθμες ομάδες, συλλόγους, εταιρίες και οργανισμούς. Από το Σεπτέμβριο του 2020 είναι αποσπασμένη στο γραφείο της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς Ειρήνης-Ελένης Αγαθοπούλου.

Περισσότερα

Στ.Παραστατίδης: Τρεις προτάσεις για την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης στη χώρα και την αναδιανομή του πλούτου

Παρουσίασε στοιχεία για το φορολογικό πλαίσιο στη χώρα, αλλά και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ Στο κάδρο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται […]

Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]