Πολιτική

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Αθ.Γραμματικόπουλος στην θέση του Γ.Καϊσίδη

Να εκτελεί τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά του ως δημοτικός σύμβουλος ορκίστηκε σήμερα ο Αθανάσιος Γραμματικόπουλος ενώπιον του δημάρχου Κιλκίς.

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ευχήθηκε στον κ. Γραμματικόπουλο η θητεία του στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς να είναι γόνιμη και να ασκήσει τα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα με αποκλειστικό γνώμονα το όφελος του δημότη και του τόπου. Επισήμανε δε την αξία των συνεργειών και των δημιουργικών προτάσεων στην αναβάθμιση του θεσμικού ρόλου και του έργου που επιτελεί το δημοτικό συμβούλιο.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχές ενόψει των Χριστουγέννων για Καλές Γιορτές με υγεία και δύναμη.

Το νέο μέλος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς εξελέγη επιλαχών δημοτικός σύμβουλος του δημοτικού συνδυασμού “Δήμος Αξιών” της μείζονος αντιπολίτευσης και καταλαμβάνει τη θέση του άρτι παραιτηθέντος από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Γιώργιου Καϊσίδη ύστερα από τη μη αποδοχή της πρόσκλησης του δημάρχου για ορκωμοσία του επόμενου επιλαχόντος από τον ίδιο συνδυασμό Αθανάσιου Τριανταφυλλίδη για την κατάληψη της κενής δημοτικής έδρας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]