Αθλητισμός

Οριακό προβάδισμα ΑΕΠ γιά τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ

Γράφει ο Κώστας Ίντος

Η ΑΕ Πολυκάστρου του Μίλτου Γεωργιάδη απέκτησε οριακό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς, επικρατώντας με σκορ 3-2 απέναντι στον Αστέρα Μεγάλης Βρύσης του Παύλου Μπάπκα. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.

Καταιγιστικοί στο πρώτο ημίωρο οι γηπεδούχοι με τρία τέρματα (8΄Νίκος Γκέληνος με σουτ από μέσα από την περιοχή, 17΄Θόδωρος Μπίνας με σουτ από μέσα από την περιοχή, 29΄Κοσμάς Σαμαράς με κεφαλιά). Επί πλέον είχαν τρία δοκάρια, οριζόντιο στο 35΄, σε κεφαλιά του Κοσμά Σαμαρά, οριζόντιο στο 42΄, σε πλασέ του Κοσμά Σαμαρά και Κάθετο στο 70΄, σε πλασέ του Παναγιώτη Χαρτοματσίδη.

Ψυχωμένη η αντίδραση των φιλοξενουμένων που μείωσαν στο 30΄με κεφαλιά του Δάμου Παπαδόπουλου και στο 80΄με σουτ του Ανδρέα Λαδά από μέσα από την περιοχή, παρ’ ότι από το 67΄έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής με  του Μιχάλη Κεσίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτήτευσε ο Γιώργος Τακίδης.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ:
Δ.Παπαδόπουλος, Γρηγοριάδης (65΄Χαρτοματσίδης), Ν.Γεωργιάδης, Κουτσίδης, Γκουντενούδης, Ν.Παπαδόπουλος, Μωυσιάδης (86΄Πουτούκης), Μπίνας (86΄Γούλελης), Σαμαράς, Λιτσένι (60΄Πουρσανίδης), Γκέληνος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ: Χαριζάνης, Μπάπκας (46΄Τσαχουρίδης), Ζάλτος, Α.Παπαδόπουλος, Κεσίδης, Χαριτωνίδης, Λαδάς, Ζώτος, Κουντουράς (70΄Φουλεδάκης), Δ.Παπαδόπουλος (84΄Σεμπιτράκου), Κοσμερίδης (46΄Τσαουσίδης).

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου  διεξάγεται ο ημιτελικός του ΠΑΟΚ Κρηστώνης με τον Κιλκισιακό. Ο επαναληπτικός το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας