Γενικά

Oργή στην ΔΕΥΑΚ προκαλούν φήμες για κακοδιαχείριση

Την οργισμένη αντίδραση της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Κιλκίς προκάλεσαν φήμες των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με τις οποίες δεν εγκρίθηκε ο αναθεωρημένος προϋπολογισμός γιά το 2014 «εξ αιτίας προβλημάτων με διάφορα στοιχεία του».
Στην σχετική ανακοίνωση, την οποία εξέδωσαν από κοινού το διοικητικό συμβούλιο, ο σύλλογος εργαζομένων και ο γενικός διευθυντής, αναφέρονται τα εξής:
«Κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες πρωτόγνωρες για τα τοπικά ήθη ανυπόστατες φήμες που θίγουν βάναυσα το κύρος της ΔΕΥΑ Κιλκίς και τον διαφανή τρόπο λειτουργίας της.
Η ΔΕΥΑΚ στις σημερινές δύσκολες συγκυρίες τα καταφέρνει, διατηρείται εύρωστη και βελτιώνει τις υπηρεσίες της προς όφελος των δημοτών σε όλη την περιοχή ευθύνης του δήμου μας.
Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της επιχείρησης θα διαφυλάξουν με κάθε τρόπο και κόστος το κύρος της ΔΕΥΑ Κιλκίς. Οι «κίτρινες» ειδήσεις που «εκτοξεύονται» θα απαντηθούν μια προς μία και θα καταρριφθούν.
Αυτοί, που τις εκπέμπουν ή τις αναπαράγουν σύντομα θα κληθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, απέναντι στα πρόσωπα που με μεγάλη ευκολία συκοφαντούν».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Παραιτήσου»

Την τιμητική τους είχαν την εβδομάδα που μας πέρασε στον πολιτικό «στίβο» του νομού μας η απαίτηση παραιτήσεων. Εν αρχή […]