Αθλητισμός

Οργή στην ΑΕ Πολυκάστρου κατά του προέδρου της ΚΔΕ Παιονίας

Την οργισμένη αντίδραση της διοίκησης της ΑΕ Πολυκάστρου προκάλεσε σειρά ενεργειών του προέδρου της κοινωφελούς επιχείρησης δήμου Παιονίας (ΚΔΕΠ), οι οποίες, όπως αναφέρει σε έγγραφη καταγγελία-διαμαρτυρία, προσβάλλουν και ζημιώνουν τον σύλλογο.

Ειδικότερα, στην καταγγελία-διαμαρτυρία της διοίκησης της ΑΕΠ αναφέρονται τα εξής:

«Τους τελευταίους τρεις μήνες και από ανάληψης της προεδρίας της κοινωφελούς επιχείρησης δήμου Παιονίας από τον κύριο Μπαβέλη, παρατηρείται μια έντεχνη και σκόπιμη μη συνεννόηση μεταξύ των μελών της και του Προέδρου της σχετικά με την έκδοση απόφασης για την παραχώρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων στο Σωματείο μας.

Η Α.Ε.Πολυκάστρου τιμώντας την 68χρονή ιστορία της από την πρώτη στιγμή ζήτησε όπως όλα αυτά τα χρόνια πράττει, την παραχώρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων για την χρήση καθώς έχει στα μητρώα της περισσότερους από 200 μικρούς και μεγάλους αθλητές!!

Η δεύτερη σε τάξη ομάδα της πόλης μας που έχει τους περισσότερους εγγεγραμμένους αθλητές είναι ο Αίαντας Πολυκάστρου.

Με την υπ.αριθμ. 13617 – 06/09/2019 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ απόφαση του κυρίου δημάρχου Σιωνίδη Κωνσταντίνου παραχωρείται η χρήση του κεντρικού γηπέδου καθώς και τα αποδυτήρια του γηπέδου για την εκγύμναση των τμημάτων υποδομής καθώς και για την χρήση της Ανδρικής ομάδας σε επίσημους είτε φιλικούς αγώνες, καθώς συμμετέχει νόμιμα στο Πρωτάθλημα της Ένωσης του Κιλκίς και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας από το 1951.

Από σύστασης σώματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης μας ζητήθηκαν μια σειρά εγγράφων τα οποία και παραδώσαμε ΑΜΕΣΑ προς έκδοση απόφασης. Κάποια στιγμή ζητήθηκε ( αρ. πρωτ. 1067 – 30/09/2019 ) Φωτοτυπία του βιβλίου πρακτικών της γενικής συνέλευσης θεωρημένο από το αρμόδιο τμήμα της περιφέρειας, εδώ πραγματικά δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να συνεχίσουμε να γράφουμε σοβαρά ή να τρολάρουμε…

Όπως και να έχει όταν είσαι τόσα χρόνια στον χώρο το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας κάνουμε ιδιαίτερα μαθήματα σχετικά με το τι προβλέπεται από τον νόμο γιατί μάλλον την έχετε δει αλλιώς την δουλειά Πρόεδρε. Και για να μην κουράζουμε, πάμε και στο κερασάκι στην τούρτα…

Με την υπ.αριθμ. 1246 – 25/11/2019 επιστολή σου προς Α.Ε.Πολυκάστρου και Αίαντα Πολυκάστρου ζητάτε να σας παραδώσουμε τα κλειδιά των αποδυτηρίων μας, τα όποια μας παραδόθηκαν με την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ απόφαση του κυρίου ΔΗΜΑΡΧΟΥ Σιωνίδη ( αλήθεια τον παραβλέπετε Πρόεδρε ή το είχατε ξεχάσει;) καθώς λετε επίσης ότι θα διεξαχθεί Τουρνουά Ποδοσφαίρου. Εδώ προφανώς εσείς και οι “φίλοι” σας πάλι δεν ξέρετε τον νόμο και κανονισμό αγώνων ποδοσφαίρου, γιατί πάλι ξεχάσατε να ρωτήσετε τον φορέα στον οποίον ανήκουμε ( Ε.Π.Σ.Κιλκίς ).

Συγγνώμη που σας μιλάμε έτσι αλλά εσύ μας δώσατε το δικαίωμα κοινοποιώντας συνεχώς σε Μέσα Μαζικής Δικτύωσης αναρτήσεις του συλλόγου για τον οποίο κόπτεστε… Ο ρόλος σας είναι καθαρά ΘΕΣΜΙΚΟΣ. Δεν είστε στην θέση αυτή για να μεροληπτείτε είτε υπέρ του ενός είτε υπέρ του άλλου.

Προφανώς στον βωμό της εξυπηρέτησης και της εξαργύρωσης κάποιων ψήφων, δεν έχετε καθαρό μυαλό και κάνετε πράγματα τα οποία δεν είναι σωστά. Από την στιγμή αυτή επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα σχετικά με αποφάσεις οι οποίες θα πλήττουν το σωματείο μας.

Υ.Γ. Η πόλη μας, το Πολύκαστρο, για τρία πράγματα είναι γνωστή. Για τον αέρα, τα στρατόπεδα και την Α.Ε.Π. Συνεχίζεται….».

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]