Αθλητισμός

Άλλη μία «μαχαιριά» διαιτησίας στην άτυχη Αναγέννηση Πλαγιάς

Έπαιξε με το πάθος και την διάθεση ομάδας, που αξίζει να βρίσκεται στην γ’ εθνική κατηγορία, όμως και άτυχη στάθηκε και νέα «πισώπλατη μαχαιριά» από την διαιτησία δέχθηκε.

Έτσι, η Αναγέννηση Πλαγιάς ηττήθηκε στην Ξάνθη από τον τοπικό Ορφέα με 2-1, και πλέον διατηρεί μόνο θεωρητικές και μαθηματικές ελπίδες παραμονής.

Η ατυχία έπληξε το συγκρότημα του νομού Κιλκίς σε δύο φάσεις στο πρώτο ημιχρόνιο και τρεις στο δεύτερο, όταν κυρίως εξ αιτίας της δεν μετετράπη καμμία από αυτές σε τέρμα, καθώς και στο 46’ όταν η εστία του παραβιάσθηκε γιά δεύτερη φορά, σε φάση που δεν προδίκαζε τέτοια κατάληξη.

Την «πισώπλατη μαχαιριά» της διαιτησίας η Αναγέννηση την δέχθηκε στο 89’, όταν δεν της παραχωρήθηκε «κραυγαλέο» πέναλτυ σε ανατροπή του Κετικίδη, που βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα του Ορφέα, γιά να στερηθεί έτσι την ευκαιρία τουλάχιστον της ισοφάρισης σε 2-2

Το αποτέλεσμα «πονεί» ακόμη περισσότερο, καθώς δεν ανταποκρίνεται στην εμφάνιση της ομάδας του νομού Κιλκίς η οποία έπαιξε επιδιώκοντας την νίκη και όχι την αποφυγή της ήττας, και δεν πτοήθηκε ούτε και από το ότι δέχθηκε τα δύο τέρματα σε καθοριστικά χρονικά σημεία του αγώνα (41’, 46’).

Αντιθέτως, μετά το 2-0 ενέτεινε την επιθετική δραστηριότητά της, κατάφερε να μειώσει στο 51’ με κεφαλιά του Πολυζά, ύστερα από σέντρα του Παντελιάδη, και εν συνεχεία «κυνήγησε» την ανατροπή.
Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται και λίγη τύχη, την οποία δυστυχώς η Αναγέννηση δεν είχε.

Η σύνθεση:
Δ. Παπαδόπουλος, Φασουλάκος, Κουτσουρίδης, Νιζάμης, Πολυζάς, Τ. Παπαδόπουλος, Γεώργης (52’ Κετικίδης), Μ. Γρηγοριάδης, Παντελιάδης (80’ Πρέτσι), Παρπουτσής (74’ Αηδονίδης), Α. Κωνσταντινίδης (52’ Ορφανίδης).

Η επομένη αγωνιστική ημέρα: Τετάρτη 9.3.22, 15.00, Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Πλαγιάς

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]